Mama, odio les mates!

QUÈ? Trobada de jocs matemàtics manipulatius
ON? Plaça Major (Llançà)
QUAN? Dijous 12 d’octubre de 2017 | Tot el dia
PER A QUI? Per a menuts matemàtics de 0 a 12 anys
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO visitllanca.cat

En Guim té 7 anys i les mates no són el seu fort! És clar que tampoc ho és llegir ni escriure… A en Guim li agrada construir, corre, experimentar, pujar als arbres, que li expliquin contes… i guanyar, sempre guanyar!

I jo sóc la Marta, una mare desesperada a la recerca de recursos per acompanyar en Guim i l’Ona en el seu aprenentatge, tal com ja vaig fer amb l’embaràs i part, la lactància i la primera infància.

Per això us convidem a la primera Trobada de Jocs Matemàtics Manipulatius per a famílies amb nens i nenes de 0 a 12 anys, organitzada pels Albergs Costa Brava Pirineu i l’Ajuntament de Llançà.

Durant tot el dia, les famílies trobareu jocs perquè els nens puguin tocar i experimentar les matemàtiques, amb diferents jocs manipulatius per aprendre tot jugant. També viurem diferents aplicacions de les matemàtiques com és la robòtica i la ciència. I pels més petits de la família, hi haurà l’Espai Nadó amb jocs de fusta.

A més, durant tot el cap de setmana podreu gaudir del programa de Família Intrèpida amb activitats a l’entorn natural amb qui podreu comptar sirenes, calcular la profunditat del mar o experimentar la velocitat del vent.

Descobriràs que les matemàtiques també poden ser divertides pels teus fills i per tu! Durant tot el dia, podreu jugar, mirar i remenar entre els diferents jocs, propostes i activitats per disfrutar de les matemàtiques!

>>> Apunta’t a les activitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *