MEG 2022

QUÈ? Mostra d’espectacles familiars
QUI? Ajuntament de Sant Gregori
ON? Diversos espais (Sant Gregori)
QUAN? 26 i 27 de novembre de 2022
PER A QUI? Per a menuts a la Mostra
PREU *Consultar cada espectacle
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO, ENTRADES I RESERVES MEG2022

La 17a edició de la MEG ens porta una selecció dels millors espectacles familiars que es poden veure actualment al nostre país. Circ, música, dansa, titelles, teatre i una especial atenció als més petits de la casa amb espectacles especialment pensats per a nadons.


BITELS PER A NADONS

Cia. La Petita Malumaluga
Dissabte 26 de novembre – Tres sessions: 10:30h · 11:30h · 12:30h
Espai La Pineda – Teatre
Espectacle recomanat per a infants de 0 a 3 anys

Quatre músics en moviment i una ballarina us conviden a participar d’un càlid i emocionant homenatge a The Beatles. Un espectacle/concert amb un llenguatge no infantilitzat, respectuós i artísticament contemporani. Una escenografia suggeridora, jocs amb vídeos interactius i la participació del públic amb instruments de percussió.


EXPOSICIÓ: EL JOC I ELS TITELLES

Dissabte 26 de novembre – Durant tot el dia
Espai La Pineda – diversos espais
Per a tots els públics
Activitat gratuïta

Són joguines que ens ensenyen alguna cosa sovint oblidada per nosaltres els professionals: el ninot és més viu quan es mou que quan parla; ens recorden també que hi ha una manera primigènia de comunicar-nos mitjançant uns objectes que imiten la vida i que, per tant, ens interroguen sobre la nostra condició, sobre la nostra manera de ser i comunicar-nos. Per què ens agrada tant jugar a crear aquesta aparença de vida?


TALLER “EL JOC I ELS TITELLES”

Dissabte 26 de novembre – 12h
La Pineda – Sala Pirineus
Per a tots els públics
Activitat gratuïta

Paco Paricio, director de Titellaires de Binèfar, impartirà un taller sobre el teatre de titelles per a famílies acompanyats dels seus infants.


LA FAULA DE LA GUINEU

Cia. Titiriteros de Binéfar
Dissabte 26 de novembre – 18h
La Pineda – Teatre
Espectacle per a tots els públics

A La Faula de la Guineu els actors i els titelles conten la història d’un avi, últim habitant d’un poblet del Pirineu i la seva relació amb una guineu que viu al mateix entorn. També és una metàfora de la relació de l’home amb la naturalesa.


EL MINIGOLF

Cia. Mumusic Circus
Diumenge 27 de novembre
Matí: 10.30h · Plaça del Poble
Tarda: 16h · Espai La Pineda
Espectacle per a tots els públics
Espectacle gratuït

Què? El minigolf més original del món, artesanal, de fusta, amb enginys i sorpreses per compartir. Per a qui? Per passar una bona estona grans i petits. Com? Amb un pal, una pilota i unes crispetes.


LA GRAN FAMÍLIA

Cia. Fadunito
Diumenge 27 de novembre – 11h
Sortida Plaça de la Sardana – finalitza a Plaça del Poble
Espectacle itinerant per a tots els públics
Espectacle gratuït

Quina família més vistosa! Una mare i els seus fills aniran a donar un tomb pel poble. Aquesta família té una característica molt singular i és que són gegants. Els infants entremaliats, rodant amb els seus tricicles també gegants, faran tota classe de jocs i bromes a petits i grans, mentre la mare, amb el “petit” amb bolquers i el nounat dins el seu gran cotxet, intentarà controlar-los a tots.


ELS SUPERHEROIS: LA GRAN AVENTURA

Cia. Pop per Xics
Diumenge 27 de novembre – 12h
Plaça del Poble
Espectacle per a tots els públics
Espectacle gratuït

És un espectacle musical i teatral que té la finalitat d’ensenyar als més petits valors i actituds d’una forma educativa i divertida. Els SuperHerois es trobaran amb un enigmàtic personatge que els acompanyarà didàcticament en la recerca d’uns superpoders morals. A mesura que avança l’espectacle, el nostre personatge anirà evolucionant fins a convertir-se en un superheroi “atípic”.


LA MOTXILLA DE L’ADA

Cia. Teatre al detall
Diumenge 27 de novembre – 17h
La Pineda – Teatre
Espectacle per a tots els públics

L’Ada té ganes de jugar, per això es troba amb la seva millor amiga i el seu millor amic… i juguen. Ara ja no porta aquella motxilla feixuga, que tant li pesava, que no la deixava ser qui és. Amb aquella motxilla, l’Ada sentia que no encaixava amb el que suposem que ha de ser un nen o una nena. Però ara ja ha trobat el seu lloc. Un espectacle que ens parla de la identitat de gènere, perquè allò de “nen-nena, home-dona, blau-rosa, fort-feble…” potser ha de canviar definitivament.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *