Mercat de La Volta

QUÈ? 32a edició del Mercat de La Volta (Art Km0) / AJORNAT /
ON? Plaça Assumpció, Sant Narcís (Girona)
QUAN? Dissabte 14 de març de 2020 | De 10 a 19 h
PER A QUI? Per a menuts que volten
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO femlavolta.cat

La Volta, el projecte cultural del barri de Sant Narcís que acull en residència a més de deu artistes, artesans i creadors, celebra la seva 32a edició a la plaça de l’Assumpció el dissabte 14 de març de 10 a 19h.

En aquesta ocasió hi hauran més de 20 parades vinculades a la recuperació d’oficis i tècniques artístiques que, treballades des de la sostenibilitat i allunyades dels processos industrials de fabricació, impliquen un coneixement específic de cada tècnica. Es tracta d’àmbits sorgits del treball manual, tot aportant un major al·licient en el disseny i la producció d’objectes funcionals i, o decoratius.

Enguany es renova la col·laboració amb el Black Music Festival i a les 12 h pujarà a l’escenari la banda Karamba que fusiona el txa-txa-txa, el boogaloo, la timba i la salsa, amb el rap i el hip-hop. I a més a més, des de La Volta es pretén fomentar la trobada entre professionals i és per això que es programaran activitats pedagògiques, algunes en col·laboració amb l’Associació Azahara, i també conferències per apropar i compartir el coneixement i l’experiència laboral del sector. En l’àmbit expositiu comptarem amb l’obra escultòrica i les il·lustracions de l’artista Laia Arqueros, el projecte d’art tèxtil Transparències de Paula Clay, presentat a l’edició de 2019 del Festival Inund’art i guanyador de la Menció Especial d’Art Jove promogut per la Coordinadora de Joventut de Girona, així com amb la instal·lació de l’arquitecte Andrés Siri a l’espai expositiu 22.

Activitats pedagògiques per a tota la família:

  • Espai de joc de Tell Fusta (Tot el dia): Joguines de fusta en què cada peça ha estat pensada, escollida i dissenyada per desenvolupar la imaginació de nens i nenes a través del joc, a part de potenciar altres qualitats com la pràctica de la psicomotricitat fina.
  • Figures de paper animades de Lukasz Areski (10:30 – 13 h): Taller d’animació amb figures de paper per descobrir l’aspecte lúdic i creatiu d’aquest material i, alhora, descobrir els vincles entre els llibres animats (pop-up) i una forma contemporània del teatre de paper.
  • Límits difosos (Tot el dia): Taller de ceràmica amb torn per experimentar i crear
  • Exhibició del joc tradicional del Bèlit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *