Mercat del Brunyol 2015 – SFG

Mercat del Brunyol

3 i 4 d’abril de 2015 | Sant Feliu de Guíxols

El Mercat del Brunyol indica el tret de sortida de la primavera i de la temporada turística. Mostra d’artesans i d’oficis relacionats amb el Brunyol (dolç típic de Sant Feliu de Guíxols), amb una gran oferta de tallers i tastets a preus populars, i espectacles per tota la família.

Aquest 2015, el Mercat del Brunyol arriba a la seva 12a edició, com a mercat de referència de la zona, i amb un programa dedicat sobretot a gaudir en família, per conèixer els oficis lligats a l’elaboració d’aquest postre típic de Sant Feliu de Guíxols.

En aquest link de l’agenda trobareu tot el programa detallat. Enguany compta amb moltes novetats, pensades pels més petits i grans: tastets de brunyols, taller de cuir, taller de fang, espectacle de titelles i cançons infantils, taller de brunyols, gimcana familiar, cercavila, i molt més.

04-mercatdelbrunyol2015

A més a més, podeu trobar BRUNYOLS ALS RESTAURANTS de Sant Feliu de Guíxols

Trobareu brunyols de postres als següents establiments:

Àncora Gastro-snack, Bahia, Barcarola Hotel Restaurant, Butrón Berria, Cal Campaner, Can Carreter, Can Salvi, Casa Elisa, Cau del Pescador, El Celler del Tritón, El Ginjoler, La Carbonera, La Gaviota, La Palmera, La Proa, Nit i Dia, Nou Casino La Constància, Rambla Tapas, Sa Marinada, Sant Pol Hotel Restaurant, SQR Cafè, Taverna de Can Quim i Voramar.

05-mercatdelbrunyol2015

HORARIS DURANT EL MERCAT

Monestir i Museu d’Història de la Ciutat
De 10 a 13 h i de 16 a 19 h
Oficina de Turisme
De 9.30 a 14 h i de 16 a 19 h

Gaudiu de la Setmana Santa en família, de la manera més dolça possible. No us ho perdeu!

Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
www.guixols.cat
facebook/guixols

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *