LA MEVA CIUTAT IMAGINADA

Em dic Max i aquesta és la meva ciutat imaginada. Es diu POSSIDÒNIA i avui hi arribo en globus amb els meus amics Margot i Màrius. Ens agrada veura-la des del cel. La ciutat es veu enorme, i la gent tan petita com formiguetes que van d’aquí cap allà. I, mentrestant, nosaltres planem pel cel com ocells i observem com n’és de bonic el món.

Vens amb mi a visitar-la? Vull explicar-te com me la imagino. Si et ve de gust pots pintar i dibuixar; m’encantarà descobrir la teva i que pintis la meva amb els teus colors i la imaginació.

Així comença LA MEVA CIUTAT IMAGINADA, un llibre per a llegir, observar i compartir, però també un llibre per a dibuixar i pintar, per a pensar i somiar.

7I2A6523-baja-crop

Perquè els nens tenen moltes coses a dir sobre les ciutats que habiten per a que siguin ciutats més humanes per a tothom.

Visitarem una ciutat plena de sorpreses que qüestionarà com són i com haurien de ser les ciutats des del punt de vista dels nens.

Pagina-color-1-600

En Max ens convida a deixar volar la nostra imaginació i a completar la seva història amb els detalls de la nostra pròpia ciutat ideal.

Detalle-interior-1-600

T’agradaria acompanyar en Max en un viatge extraordinari per la seva ciutat imaginada? Participa en el sorteig que hem preparat pels nostres seguidors a FACEBOOK.

MOLTA SORT COLLA!!!

LA MEVA CIUTAT IMAGINADA

Edat recomanada 4 a 10 anys.
Edita Kireei
Autora Cristina Camarena
Il·lustradora Vireta

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *