Micro_Girona

QUÈ? Poesia, monòlegs, música…
QUI? Organitza Clara Ortega Bosch | Colabora Yeah Girona i Creu Roja | Patrocina Galetes Birba
ON? Yeah Indie Club (Girona)
QUAN? Dijous 26 de desembre de 2019 | 11:30 h
PER A QUI? Per a micro_menuts
PREU Gratuït (S’ha de dur una joguina)
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO girona.cat

Micro_Girona és un projecte cultural familiar que es celebrarà el pròxim 26 de desembre de 11:30-13:30 h al YEAH Girona, al bell mig de la ciutat.

El projecte engloba la peça teatral “Narices” estrenada el passat octubre a Micro Teatro Madrid i Micro obert, on tothom podrà participar (poesia, monòlegs, música). L’objectiu de l’activitat és recaudar joguines per repartir-les als infants de famílies en situació de vulnerabilitat.

RECOLLIDA DE JOGUINES:

Des de Micro_Girona, conjuntament amb YEAH Girona i la col·laboració de Creu Roja Girona organitzem per primer any microteatre i micro Obert per tota la família i una recollida de joguines noves adreçada a totes aquelles famílies gironines amb nens i nenes que presenten serioses dificultats socials i econòmiques. L’objectiu de la recollida de és no permetre, que cap nen/a es quedi sense una joguina durant les festes de Nadal 2019-2020.

Les joguines noves que es recolliran durant l’acte cultural Micro_Girona, adreçades a nens i nenes de 0-12 anys no poden estar trencades, han de ser noves.

Les joguines donades han de ser lúdiques i educatives (llibres, contes, trenca closques, jocs de taula, material escolar etc).

Les joguines que no recolliran són: les bèl·liques , lessexistes, les que depenguin de bateries, piles per poder-hi jugar i/o qualsevol aparell electrònic.

El lloc de recollida serà el local Yeah Girona, situat a l’Avinguda Ramon Folch número 9 el proper 26 de desembre de 11:30-13:30h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *