MINI CLUB INFANTIL

QUÈ? Mini Club Infantil
ON? Platja Gran (Platja d’Aro)
QUAN? Fins el 2 de setembre de 2018 | De dilluns a diumenge | 11-14 h i 16- 19 h
PER A QUI? Per a menuts de 3 a 12 anys
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO platjadaro.com

La setena edició del Mini Club Infantil-Ludoteca de Platja d’Aro, en un espai de 200m2. L’accés és gratuït -però limitat a una hora per usuari/dia-, dinamitzat per un equip educatiu de monitors amb coneixements d’idiomes. S’hi ofereixen tallers, manualitats o jocs de platja entre d’altres activitats. La proposta té una mitjana de participació anual de més de 3.000 menuts cada estiu.

Aquest estiu, qui pren molt de protagonisme és el personatge que des de fa un any acompanya les accions, activitats i promocions de turisme adreçades al públic familiar, en Xalarí, creat per l’equip d’il·lustració gironí de XuxuLanstrum, amb uns traços que volen transmetre tendresa entre els infantils, alegria amb els múltiples colors que l’acompanyen, i l’imaginari d’elements estiuencs amb uns cabells que recorden el sol i un cua que simbolitza les onades del mar. Durant tot l’estiu, i de manera permanent, es pot realitzar de manera autònoma la gimcana On és en Xalarí?: amb l’ajuda d’un plànol cal buscar-lo, dibuixat en una dotzena de petites plaques instal·lades en els punts més emblemàtics de cada nucli de la vila (hi ha tres gimcanes preparades: una a Platja d’Aro, una a Castell d’Aro i una a S’Agaró). En cada placa hi ha un codi numèric que cal anotar en el mateix planell i, un cop completat, retornar-lo a l’Oficina de Turisme, on es rebrà un obsequi protagonitzat, justament, per en Xalarí: un joc de memòria, una capsa de colors o un peluix.

I a més…

Sessions d’hipopressius per a mares
Dilluns, dimecres i divendres | 9.30-10.30 h | Gratuït
S’hi pot assistir acompanyades dels nadons (mètode sorgit de la recerca en el treball per enfortir la zona abdominal sense els efectes negatius que tenen els abdominals clàssics).

Sessions de ioga amb nadons de fins a 12 mesos
Dimarts i dijous | 9.30-10.30 h | Gratuït
Com a novetat cada dilluns a la tarda acull diverses activitats infantils i d’animació i tallers familiars que fins ara és feien al Passeig Marítim. *Es recomana portar-hi oli per a massatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *