MINICLUB

QUÈ? Miniclub Ludoteca Infantil de la Platja Gran
QUI? Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró
ON? Platja Gran – Av. Costa Brava (Platja d’Aro)
QUAN? Del 27 de juny al 3 de setembre de 2022 | 10-13 h i 17-19 h
PER A QUI? Per a menuts del club +3
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO platjadaro.com

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró ofereix, un estiu més, la possibilitat de gaudir del Mini Club de la Platja d’Aro (confluència amb Av. Costa Brava) del 27 de juny al 3 de setembre, de dilluns a diumenge, gratuïtament i sense reserva prèvia.

La ludoteca doncs, s’adreça a infants de 3 a 12 anys, que poden gaudir-ne una hora al dia (les mares i pares o tutors legals han d’omplir full d’inscripció), de dilluns a diumenge (10-13 h). L’espai està dinamitzat per un equip educatiu de monitores i monitors amb coneixements d’idiomes. S’hi ofereixen tallers, manualitats o jocs de platja entre d’altres activitats. La proposta té una mitjana de participació de 3.000 infants cada estiu, i només se suspèn en cas de pluja

La gran novetat d’enguany són les tardes en família, de dilluns a diumenge (17-19 h), dinamitzades també per un equip de monitores i monitors amb propostes per gaudir-ne conjuntament mares, pares, infants i germans: contes (dilluns), maquillatge (dimarts), jocs musicals (dimecres), pintura (dijous), la recerca del tresor (divendres), festa de platja (dissabte) i jocs de taula (diumenge). El servei només se suspèn en cas de pluja.

Simultàniament just al costat del Miniclub, s’hi ofereix de dilluns a diumenge (10-13 h i 17-19 h), per segon estiu consecutiu,  el servei de Babyclub per a famílies amb fills de 0 a 3 anys. Un espai de lliure accés però amb aforament limitat, amb un conjunt de serveis adaptats a les necessitats dels nadons per gaudir d’un dia de platja amb comoditat. A l’interior d’un mòdul amb aire condicionat hi ha canviador, trones, microones, nevera, rentamans i espai d’alletament; i a l’exterior una zona l’ombra i un espai per desar-hi els cotxets infantils. Els nadons han d’estar acompanyats en tot moment dels seus pares o tutors i un monitor o monitora els ajudarà i assessorarà sobre els serveis de l’espai i les possibilitats d’utilització. El servei només se suspèn en cas de pluja.

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *