NADAL A SANTA CRISTINA

QUÈ? Activitats familiar
ON? Espai Ridaura (Santa Cristina d’Aro)
QUAN? Diverses dates
PER A QUI? Per als més menuts per Nadal
PREU 3 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO espairidaura.santacristina.cat

EL TRENCANOUS

Diumenge 27 de desembre de 2020 | 18 h | Espai Ridaura | 3 €

Una versió moderna i teatral del clàssic ballet de Txaikovski. El trencanous és un espectacle de dansa, narrat en veu en off on s’explica l’origen de la llegenda del trencanous. L’espectacle combina dansa clàssica i dansa jazz, així com moments de participació amb el públic i escenes teatrals. La banda sonora combina també dos estils, la clàssica banda sonora del ballet del trencanous i una versió jazz amb Big band.


CONCERT AMB COR I ORQUESTRA

Dimecres 30 de desembre de 2020 | 19 h | Pavelló d’Esports | 3 €

Un recull de valsos, polques. Interpretarem obertures d’operetes de J. Strauss com El Ratpenat, “El Barón Gitano”, “Una noche en Venecia” i altres valsos del mateix Strauss. També sentirem obres de caire més nadalenc interpretades pel Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia en especial les “Nadales Tradicionals” que el compositor i director d’orquestra Salvador Brotons va arranjar per a Cor i Orquestra Simfònica expressament per a nosaltres. També hi sentirem el Vals número 2 de Dmitri Shostakóvich i el Vals de la Fascinació i com ja és tradicional també interpretarem el conegudíssim vals Al Bell Danubi Blau del mateix Strauss.
Un concert per a tot tipus de públic per acomiadar l’any que deixem i donar la benvinguda al nou any 2021. És evident que aquest concert està inspirat en el tradicional concert de cap d’any celebrat des de fa més de 75 anys, però en cap cas vol ser una imitació si no que creiem que al nostre país també podem celebrar-ho amb bona música, festiva, rítmica i gaudir d’un concert esplèndid d’aquestes característiques i sortir tots del concert a ritme de vals.


PEP BOU EXPERIÈNCIES

Diumenge 3 de gener de 2020 | 18 h | Espai Ridaura | 3 €

Pep Bou Experiències proposa al públic un viatge cap a mons poètics i onírics partint de tres elements senzills, però essencials: el sabó, l’aigua i la música.

L’espectacle, estructurat amb tocs antològics, és una impressionant mostra dels processos constants de recerca del creador/alquimista en el seu laboratori. Es tracta d’una síntesi inèdita d’un llenguatge audiovisual i teatral que ha fascinat públics de tots els continents.

Un espectacle únic, amb un artista singular que ha creat un llenguatge escènic inèdit que fa viatjar al públic en el seu fascinant univers format per bombolles de sabó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *