Nadal al CaixaForum

Vols descobrir algunes de les científiques i les inventores que van canviar el món? Si alguna vegada has fet massa de pa t’hauràs adonat que pot servir per modelar i elaborar figures, però creus que pot conduir l’electricitat?

ALTRES FORMATS
EXPLORA: DESCOBRINT INVENTORES
MOSTRA D’IL·LUSTRACIÓ CIENTÍFICA

DEL DILLUNS 28 AL DIMECRES 30 DE DESEMBRE DE 2020

Vols descobrir algunes de les científiques i les inventores que van canviar el món? En aquesta activitat, amb el títol Explora: descobrint inventores, coneixeràs grans dones que van fer grans coses de gran impacte social, com ara crear algoritmes per a la computació, inventar la tecnologia Wi-Fi o desenvolupar robots, i fins i tot vacunes.

Les podràs conèixer gràcies a Sandra Uve, autora dels retrats que aquesta il·lustradora ha creat per visualitzar el treball de dones com la matemàtica informàtica Ada Byron, i dues químiques, Rosalind Franklin i la valenciana Pilar Mateo.

COM ANAR-HI? Mira-ho
INFO I ENTRADES: CaixaForum

TALLERS
PLASTIFORMES LLUMINOSES
PLASTILINA I CIRCUITS ELÈCTRICS

DISSABTE 9 DE GENER I DIUMENGE 10 DE GENER DE 2021

Si alguna vegada has fet massa de pa t’hauràs adonat que pot servir per modelar i elaborar figures, però creus que pot conduir l’electricitat? Es podria utilitzar per fer un circuit elèctric? I fabricar plastilina aïllant?

En aquest taller, els nens i les nenes podran deixar volar la seva imaginació i posar a prova la seva destresa a l’hora de construir objectes conjugant diferents formes geomètriques. Utilitzant leds i piles, al costat de la plastilina conductora d’electricitat que fabricaran, podran dissenyar els seus propis invents lluminosos sense necessitat de cables i descobriran els principis bàsics dels circuits elèctrics de forma senzilla i divertida.

Activitat recomanada per a nens i nenes a partir de 5 anys.

COM ANAR-HI? Mira-ho
INFO I ENTRADES: CaixaForum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *