Nadal al CaixaForum

Espectacles, projeccions, tallers, visites dinamitzades perquè grans i petits gaudeixin d’una experiència compartida amb l’art, la ciència, la música i les humanitats.

MANS, LLUMS I OMBRES | ACTIVITAT ESPECIAL NADAL

En aquesta activitat, els petits podran descobrir els secrets de la vida dels animals de la selva amazònica, a partir d’una llegenda procedent de terres amazòniques i il·lustrada per les mans d’un mag.

Us imagineu paisatges d’un bosc que s’anima amb personatges i animals quan la mà d’un mag es mou amb elegància i bellesa? És el món de les ombres xineses, que obren la porta a la il·lusió ia la descoberta en una activitat que hem preparat molt especialment perquè els més petits descobreixin com es produeixen les ombres i gaudeixin jugant.

DIMECRES 27 I DIVENDRES 29 DE DESEMBRE, DIMARTS 2 DE GENER I DIMECRES 3 DE GENER DE 2018 | 11 h

Preu: 2 € (50% de dte. clients CaixaBank)
COM ANAR-HI? Mira-ho
INFO I ENTRADES:obrasocial.lacaixa.es

¡PUM-SUM-KÁ!

Què tenen en comú un encenedor, un tamboret, l’embolcall d’un pastís, una carmanyola, un paquet de mocadors de paper, una pilota de bàsquet, un globus i una escombra? Aparentment, res, però en les mans adequades tots aquests i altres objectes quotidians poden convertir-se en uns insòlits i sorprenents instruments de percussió. Et presentem un espectacle en què els estris més familiars cobren vida per ser protagonistes d’una inesperada funció musical.

DIJOUS 28 DE DESEMBRE DE 2017 | 17:30 h

Preu: 2 € (50% de dte. clients CaixaBank)
COM ANAR-HI? Mira-ho
INFO I ENTRADES:obrasocial.lacaixa.es

ENCAIXOS. PETITES HISTÒRIES DE GEOMETRIA

El nostre amic interactiu Quiric et convida a experimentar amb les tres formes geomètriques bàsiques (el quadrat, el triangle i el cercle) a través de la tecnologia, estimulant la creativitat i el descobriment.

Sota el guiatge d’un educador, en el taller exploraràs l’entorn i faràs servir diferents materials amb els quals podràs reconèixer les formes, dibuixar-les, moure-les, jugar a compondre figures i fins i tot explicar històries.

DIJOUS 28 DE DESEMBRE DE 2017 | 11 h

Preu: 2 € (50% de dte. clients CaixaBank)
COM ANAR-HI? Mira-ho
INFO I ENTRADES: obrasocial.lacaixa.es

CINEMA I EMOCIONS. UN VIATGE A LA INFÀNCIA

Uneix-te a una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l’exposició i activitats participatives dins de l’espai expositiu. Conduïdes per un mediador, les visites es basen en un tema principal de l’exposició que es desenvolupa al voltant de les obres exposades.

DIJOUS 4 DE GENER DE 2018 | 11 h

Preu: 2 € (50% de dte. clients CaixaBank)
COM ANAR-HI? Mira-ho
INFO I ENTRADES: obrasocial.lacaixa.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *