NADAL MÀGIC A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Vine a Sant Feliu de Guíxols i gaudeix del Nadal més màgic. Us esperen un munt d’activitats per gaudir en família.

Dimarts 12 de desembre

A les 16 h | Cantada de nadales de la Coral Gesòria. A l’Asil Surís. Organitza: Centre Cívic Tueda.

Dimecres 13 de desembre

A les 19 h | Audició de Nadal d’adults. A l’Auditori de l’Escola Municipal de Música. Organitza: Escola Municipal de Música.

Dijous 14 de desembre

A les 16 h | Cantada de nadales de la Coral Gesòria. A l’Asil Surís. Organitza: Centre Cívic Tueda.

Divendres 15 de desembre

A les 17 h | Audició de Nadal dels alumnes de l’Escola de Música. A la Residència de Gent Gran (plaça Miquel Murlà). Organitzen: Escola Municipal de Música i Residència de Gent Gran.

Dissabte 16 de desembre

D’11 a 13 h | Festa del Tió. Gratuït. Taller de mini tions, taller de maquillatge nadalenc, animació nadalenca i gran cagada popular del tió ganxó. Al parc de les Eres. Organitza/col·labora: Esquitx i Associació de Veïns Tueda.

A les 12 h | Teatre “Saving Xmas” ofert per Kids&Us. Espectacle en anglès per a nens i nenes de 3 a 8 anys. Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

A les 12.30 h | Espectacle musical en anglès del conte nadalenc “A Christmas Carol”, representat pels alumnes d’On Stage. Al Teatre de l’escola al c/ Rufo, 50. Gratuït. Organitza: On Stage – Acting School. Més informació a www.daliaschool.es

De 17 a 20.30 h | Cerca el Pare Noel i els seus ajudants pel centre comercial de la ciutat, aprofita i fes-te una foto nadalenca amb ells! #nadalsantfeliu2017. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

De 17 a 20 h | Fes el teu ninot de Nadal. Taller infantil per a totes les edats. Preu: 2 € per ninot. A la placeta Joan Maragall. Organitza: Llibreria Espai Lector Nobel. Més informació a santfeliudeguixols@libreriasnobel.es. No cal inscripció prèvia.

De 18 a 19 h | Fes cagar el Tió de la placeta Sant Joan. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Diumenge 17 de desembre

De 9 a 14 h | Proba de natació del Consell Esportiu Comarcal amb motiu de la Marató de TV3. A la piscina de La Corxera. Més informació a www.clubaquaticxaloc.com. Organitza: Club Aquàtic Xaloc.

De 12 a 13 h | Escudellada en benefici de la Marató de TV3. A la rambla A. Vidal. Organitza: Associació Guíxols Comerç i Turisme.

A les 12 h | Audició de nadales dels alumnes de la Coral de Cicle Inicial de l’Escola de Música. A la rambla A. Vidal. Organitza: Associació Guíxols Comerç i Turisme. Col·labora: Escola Municipal de Música.

A les 13 h | Inauguració del Pessebre de la Porta Ferrada, amb les corals de la ciutat. A la plaça del Monestir. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Escola Municipal de Música.

De 8.30 a 14 h | Participa al 68è Aplec del Montclar. Pujada al cim del Montclar per canviar la senyera, i fer el tradicional pessebre de fang. Sortida: Urbanització Casa Nova. Accés lliure. Organitza: Centre Excursionista Montclar.

Cantada de Nadales, Concert de Nadal, Pessebre Vivent, … Vine a Sant Feliu de Guíxols i gaudeix del Nadal més màgic. Us esperen un munt d’activitats per gaudir en família.

Dilluns 18 de desembre

A les 16 h | Cantada de nadales de la Coral Salvador Espriu. A la Residència de Gent Gran (plaça Miquel Murlà). Organitza: Centre Cívic Vilartagues.

Dimarts 19 de desembre

A les 17 hAudició de Nadal dels alumnes de l’Escola de Música. A l’Asil Surís. Organitzen: Escola Municipal de Música i Asil Surís.

A les 19 hAudició de “pianos nadalencs”. Al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Gratuït. Organitza: Escola Municipal de Música.

Dimecres 20 de desembre

A les 16 h | Cantada de nadales de la Coral Salvador Espriu. A l’Asil Surís. Organitza: Centre Cívic Vilartagues.

A les 17 h | Cantada de nadales de la Coral Gesòria i berenar de Nadal. Al Centre Cívic Tueda. Organitza: Centre Cívic Tueda.

Divendres 22 de desembre

A les 17 hCantada de nadales de la Coral Salvador Espriu i berenar de Nadal. Al Centre Cívic Vilartagues. Organitza: Centre Cívic Vilartagues.

A partir de les 18 hConcert de Nadal dels alumnes de l’Escola de Música. Al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Gratuït. Organitza: Escola Municipal de Música.

De 18 a 20 hPessebre Vivent de Sant Feliu de Guíxols als Jardins del Monestir. Gratuït. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Agrupació Teatral Benet Escriba.

A les 22 hConcert de Nadal de les corals de la ciutat. A la parròquia del Monestir. Gratuït. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Dissabte 23 de desembre

A les 12 hOrquestra de corda a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música. Al Mercat i la rambla A. Vidal. Organitza: Escola Municipal de Música. Col·labora: Associació Guíxols Comerç i Turisme.

A les 18 hGrup de violins i grup de vent i flautes. A diferents indrets del centre de la ciutat. Organitzen: Escola Municipal de Música.

Aquesta setmana arriben els Pastorets, la Quina i la Gran Festa de Cap d’Any a Sant Feliu de Guíxols.

Dimarts 26 de desembre

A les 12 h | Audició i ballada de sardanes amb la Cobla Tres Vents, al passeig del Mar. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols.

A les 12 h | Obra de teatre: “Els pastorets de Sant Feliu”. Preu: 8 €. Al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme o una hora abans de l’espectacle a la taquilla del teatre. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba.

De 18 a 21 h | Tradicional Quina de Nadal. Espai per determinar. Organitza: Ateneu Deportiu Guíxols.

Dimecres 27 de desembre

Consulta programació més avall pel Ganxo Parc, taller a la biblioteca “Laboratori teatral per a nens”, activitat familiar al Museu d’Història i taller de fanalets al Museu de la Joguina.

Dijous 28 de desembre

Consulta programació més avall pel Ganxo Parc, taller a la biblioteca “Laboratori teatral per a nens”, activitat familiar al Museu d’Història i taller de fanalets al Museu de la Joguina.

Divendres 29 de desembre

De 18 a 20 hPessebre Vivent de Sant Feliu de Guíxols als Jardins del Monestir. Gratuït. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Agrupació Teatral Benet Escriba.

Consulta programació més avall pel Ganxo Parc, taller a la biblioteca “Laboratori teatral per a nens”, activitat familiar al Museu d’Història i taller de fanalets al Museu de la Joguina.

Dissabte 30 de desembre

A les 18 h | Obra de teatre: “Els pastorets de Sant Feliu”. Preu: 8 €. Al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme o una hora abans de l’espectacle a la taquilla del teatre. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba.

Consulta programació més avall pel Ganxo Parc i l’activitat familiar al Museu d’Història.

Diumenge 31 de desembre

A les 18 hSant Silvestre Ganxona . Inscripcions a les 17 h. Recorregut: jardins Juli Garreta, punta del Moll, Port Salvi, i tornada als jardins J. Garreta. Més informació a www.clubaquaticxaloc.com. Organitza: Club Aquàtic Xaloc. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Porteu la gorra de Pare Noel per marcar-la.

A les 21 hSopar, ball i cotilló de Cap d’Any, a càrrec del grup Leo i Rosamari. Al Centre Cívic Tueda. Organitza: Centre Cívic Tueda. Més informació al despatx del Centre Cívic Tueda, de dilluns a divendres de 10 a 12 h.

A partir de les 23 h fins la matinada | Gran Festa de Cap d’Any; música, campanades i cotilló. Al Centre Cívic Vilartagues. Organitza: Centre Cívic Vilartagues. Més informació al despatx del Centre Cívic Vilartagues, dimarts i dijous d’11 a 13 h.

Consulta programació més avall pel Ganxo Parc i l’activitat familiar al Museu d’Història.

Ja venen els Reis! / Visca els tres reis de l’Orient, / que porten coses a tota la gent, / una butifarra per la meva mare / i un got de ví pel meu padrí, / un tall de coca per la meva boca / i un tall de pa pel meu germà!

Dilluns 1 de gener

A les 13 h | Tots a l’aigua! Primer bany de l’any. A la platja de Sant Feliu. Organitzen: Club Aquàtic Xaloc i CE Montclar. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

De 18 a 21 h | Tradicional Quina de Nadal. Espai per determinar. Organitza: Ateneu Deportiu Guíxols.

Dimarts 2 de gener

 

A les 19 h | Arribada dels Patges Reials i recollida de cartes fins les 20 h. Al Museu d’Història de la Joguina. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Museu d’Història de la Joguina.

Consulta programació més avall pel Ganxo Parc, l’activitat familiar al Museu d’Història i el taller de fanalets al Museu de la Joguina.

 

Dimecres 3 de gener

A les 18 h | Benvinguda als Patges Reials, amb animació infantil i jocs dirigits pel Centre de Lleure Esquitx. Hi haurà xocolatada popular. A la plaça Salvador Espriu. Organitza: Associació de Veïns Vilartagues.

A les 19 h | Arribada dels Patges Reials, i recollida de cartes fins les 20 h. Al Museu d’Història de la Joguina, a la rambla Generalitat i a la plaça Salvador Espriu. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Consulta programació més avall pel Ganxo Parc, l’activitat familiar al Museu d’Història i el taller de fanalets al Museu de la Joguina.

Dijous 4 de gener

D’11 a 13 hTaller familiar de Nadal: jocs dinamitzats i tallers, on podreu aprendre a fer el remei del “Curacops” (Edat: de 4 a 12 anys, menors de 10 anys acompanyats d’un adult). A l’Espai Didàctic del Museu d’Història de la ciutat, planta 4 (Monestir). Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

A les 18.30 h | Arribada per mar dels Carters Reials. Recorregut: des del Club Nàutic, passeig dels Guíxols, rambla A. Vidal, placeta Sant Joan, c/ Hospital i plaça Monestir. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

A continuació encesa de l’Estel de Nadal del Monestir amb un espectacle audiovisual, i recollida de cartes amb l’assistència dels Carters Reials, a la Porta Ferrada. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Consulta programació més avall per l’activitat familiar al Museu d’Història i el taller de fanalets al Museu de la Joguina.

Divendres 5 de gener

A les 19 hCavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Recorregut: des de la zona esportiva Vilartagues, ctra. Girona, rambla A. Vidal, passeig del Mar, av. Juli Garreta i plaça Monestir. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

A continuació acte de benvinguda i lliurament de les Claus de la ciutat a Ses Majestats amb espectacle audiovisual, i recollida de cartes amb l’assistència dels Carters Reials, a la Porta Ferrada. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Consulta programació més avall per l’activitat familiar al Museu d’Història

I TAMBÉ…

Branca rompuda pel vent espectral / -un dia plena de fulles i rama!-, / dóna’ns la flama, la flama, / la flamano de cap negra foguera del mal, / sinó la flama del foc de Nadal.

GANXÓ PARC - PARC INFANTIL DE NADAL

Dies 27, 28, 29, 30 i 31* de desembre, 2 i 3 de gener.
De 10.30 a 13.30 h i de 17 a 20 h
Al Pavelló Municipal d’Esports La Corxera
Preu nen/a: 3 € (1 sessió matí o tarda) o abonament de 10 sessions a 15 €. Edat: d’1 a 14 anys.
*únicament horari de matí.
Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

TALLER A LA BIBLIOTECA: “LABORATORI TEATRAL PER A NENS”

Dies 27, 28 i 29 de desembre.
De 10 a 12 h
Durant tres dies els nens i nenes participants en aquest taller crearan una història, muntaran l’escenari, construiran els personatges amb siluetes d’ombres xineses i, el darrer dia, faran la representació final, tot això amb l’objectiu de donar un suplement educatiu i pedagògic al seu desenvolupament creatiu des del joc i la diversió. Per a nens de 8 a 12 anys. Preu: 20 €. A càrrec d’Alba Navarro. Cal inscripció prèvia al telèfon 972 32 40 57 o per correu electrònic biblioteca@guixols.cat

ACTIVITAT FAMILIAR AL MUSEU D'HISTÒRIA

Del 23 de desembre al 7 de gener.
Al Museu d’Història hi ha hagut una gran fuga de Caganers. Els teníem a punt per posar-los al pessebre i quan els hem anat a buscar no els hem trobat!. Necessitem la vostra ajuda per localitzar-los perquè s’han amagat a les exposicions. Demaneu el joc de la Fuga de Caganers quan vingueu a visitar-nos, a veure si entre tots ho aconseguim!.
Preu: 2 € (inclou entrada al Museu d’Història). Més informació a: http://museu.guioxls.cat/museu/visita.php#horari

TALLER DE FANALETS

27, 28, 29 de desembre i 4 de gener, de 17 a 19 h.
2 i 3 de gener, de 16 a 18 h. 
Per a inscripcions i més informació: Biblioteca del Museu de la Joguina (972 82 22 49) o botiga@museudelajoguina.cat
Preu: 4 € per fanalet (material inclòs excepte el pal)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *