Nadales per als més menuts

QUÈ? Nadales per als més menuts
ON? Auditori (Girona)
QUAN? Diumenge 23 de desembre de 2018 | 11.30 h – 16 h – 17.30 h
PER A QUI? Per als més menuts de la casa (0 – 5 anys)
PREU 10 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES auditorigirona.org

La Companyia pels més Menuts, és una companyia creada per tal de fer arribar la música als més menuts de casa. Els concerts estan adaptats a les necessitats dels nadons, per tal que tinguin l’oportunitat de poder gaudir d’un concert de màxima exigència musical, al costat de les seves famílies.

Després de la primera producció de la Companyia, el Black Músic pels més Menuts, ara arriba Nadales pels més MENUTS. En aquest concert oferirant als més petits de casa (de 0 a 5 anys) i a la seva família un repertori de Nadales tradicionals Catalanes com d’arreu del món. Aquest repertori serà adaptat a les necessitats
i sobretot a l’exigència dels més menuts de la casa. Les dates properes al Nadal conviden a compartir moments culturals i tradicionals en família (encara que siguin molt menuts).
Per això han creat un espectacle que tota la família pugui gaudir d’aquest moment plegats. Aquest concert serà una experiència de proximitat, per això els músics i els espectadors es fondran en un mateix espai, l’escenari de la Sala Montsalvatge amb una disposició que permetrà a les famílies sentir-se immerses dins d’una intensa i màgica experiència musical.

La música serà 100% en directe i acústica (sense amplificar res).

I aquí tenim la sorpresa… Els amics de la companyia @pelsmesmenuts ens han regalat UN PACK FAMILIAR (2 adults + 1 menut) per sortejar entre la colla de menutsGIRONA. T’expliquem com fer-ho:

menutsGIRONA sortegem 1 pack familiar entre tots els nostres subscriptors. Voleu saber com aconseguir-les? Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>> Quina és la Nadala que no para de sonar aquests dies a casa vostra?

*Teniu temps de participar en el sorteig fins al dijous 20 de desembre a les 24 h.

33 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *