Nibiru

QUÈ? Handmade Christmas
ON? Fira de Girona
QUAN? Del 6 al 8 de desembre del 2019 | 18 h
PER A QUI? La primera fira creativa per a tota la família
PREU De 3 a 5 euros
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES Handmade Festival

Nibiru Mostra Art Avançada, és una associació sense ànim de lucre nascuda el setembre del 2017, creada per veïns d’Olot, impulsats per la necessitat de portar la cultura avantguardista i avançada que ja està estandarditzada a les grans ciutats i ho està fent a altres municipis de comarques veïnes.

Nibiru neix de la inquietud d’un col·lectiu de persones atretes per la cultura contemporània i de voler mostrar aquestes habilitats i coneixements a la població olotina, com a forma d’experimentació en directe.

Nibiru és el nom d’un planeta emmascarat per moltes llegendes i mites: es diu que està dins del nostre Sistema Solar però que té una òrbita molt més ample, el·líptica i en contra direcció. Les llegendes expliquen que cada “x” anys passa de nou aprop del nostre Sistema Solar causant estralls i tapant el Sol durant uns dies, provocant el caos terrenal. Una història curiosa i interessant, perfecte per relacionar-la amb el cosmos i la entropia (l’ordre en el caos). Fil conductor de moltes de les perfomance i audiovisuals que es duran a terme i inspiració per a la creació del nostre logo.

El concepte d’Art Avançat recau en l’habilitat d’experimentació d’elements artístics, on no existeixen límits, a través de la utilització d’eines tecnològiques i amb objectius recreatius. La utilització i investigació de nous recursos com a eina de connexió amb l’essència de l’espècie humana més eclèctica i irreverent. L’espai-so de la mostra ens porta cap a un viatge a la nova consciència col·lectiva que s’està coent i promet una re-evolució cultural molt interessant per descobrir, sentir i connectar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *