Nits de Circ

El Circ de Qualitat sota les estrelles

Les primeres figures dels grans circs del món en un espectacle irrepetible: una nova experiència inoblidable per a les teves nits d’estiu!

Per a les NITS DE CIRC 2022 s’ha dissenyat un espectacle totalment nou, sense entreacte, d’una hora i mitja de durada que, amb l’acompanyament en directe dels músics de la Paris Circus Orchestra, proposarà fins a 8 atraccions internacionals amb 24 artistes de 8 nacionalitats: les estrelles mundials de la temerària roda de la mort, campions de patinatge acrobàtic d’alt voltatge, arriscats salts al trapezi volant, artistes revelació de l’equilibrisme, genis de l’humor sense paraules, vols amb les cintes aèries a 8 metres del terra i acròbates de força inversemblant.

NITS DE CIRC transcorre en un circ complet però sense sostre, on els acròbates aeris volen sota les estrelles. Es tracta d’un mecano gegant que inclou volt de pista, grada de butaques, escenari amb llotja per l’orquestra i cúpula on se sostenen els trapezis però tot a l’aire lliure.

En total s’oferiran 12 representacions entre el 10 i el 24 d’agost en 2 espais singulars:

Jardí del Molí de Besalú
Del 10 al 13 d’agost a les 21.30 h


Ciutadella de Roses
Del 16 al 24 d’agost a les 21.30 hI atenció! Perquè a menutsGIRONA sortegem 2 packs familiars de 4 entrades.

Sortegem 1 pack familiar de 4 entrades entre els subscriptors per anar al NITS DE CIRC a Besalú, el dimecres 10 d’agost de 2022, a les 21.30 h. Vols saber com aconseguir-lo? Si ets subscriptor, tan sols has de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post.

Quina actuació de circ ha deixat més bocabadats als menuts de la casa fins ara?

 *Tens temps de participar en el sorteig fins al diumenge 7 d’agost a les 12 de la nit.


I atenció! També sortegem 1 pack familiar de 4 entrades per anar al NITS DE CIRC a Roses, el dimarts 16 d’agost de 2022, a les 21.30 h a través d’Instagram. Vols saber com aconseguir-lo? Estigues atent del nostre INSTAGRAM!


30 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *