NOCTURNA EN FAMÍLIA

QUÈ? Sortida guiada de senderisme
ON? Aparcament de Romanyà de la Selva (Santa Cristina d’Aro)
QUAN? Dissabte 29 de juny de 2019 | 20:30 h
PER A QUI? Per a menuts nocturns
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO Reserva obligatòria, enviant un correu a: oficinaturisme@santacristina.cat

ATENCIÓ! Aquesta visita ha quedat anul·lada per l’alerta d’alt risc d’incendis. Anunciarem nova data.

A través de la Ruta dels Gegants del Bosc, hom pot visitar a peu tots aquests elements de gran valor cultural i natural.

El dissabte 29 de juny, sortirem a fer els Gegants del Bosc en familia, frontals a punt, quan comenci a caure el sol i la lluna ens acompanyi farem un recorregut curt de 3kms per anar descobrint en la nocturnitat tots aquests el ements que s’amaguen als bosc de Romanyà.

*Imprescindible calçat adequat i frontal o punt de llum.


Romanyà de la Selva és un petit nucli de població dins el terme municipal de Santa Cristina d’Aro (comarca del Baix Empordà, Girona). L’enclavament està situat a 320 metres d’altitud, en una àrea muntanyosa de la zona central de la Costa Brava.

En un radi de pocs centenars de metres al voltant de Romanyà de la Selva es concentren una sèrie d’elements de gran valor natural i cultural. Entre ells destaquen tres importants megàlits: el Dolmen anomenat de la Cova d’en Daina, el Menhir de la Murta i la Cista de la Carretera de Calonge. També tenen interès l’església preromànica de Romanyà (segle X), el cementiri de la localitat (on està enterrada l’escriptora Mercè Rodoreda) i una creu de factura modernista. A nivell ambiental, la zona està coberta per un bosc de sureres molt ben conservat, destacant la presència d’almenys tres arbres monumentals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *