Olympus: Prometheus

QUÈ? Espectacles sense pares, ni mares, ni àvies… només per als infants!
QUI? Agrupación Sr. Serrano
ON? Teatre Principal (Olot)
QUAN? Dissabte 23 (17 i 18:30 h) i diumenge 24 (12 i 17 h) de gener de 2021 PER A QUI? Per a menuts legos de 8 a 11 anys
PREU 8 € 
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES olotcultura.cat

A través de figures de Lego aquest espectacle explica als nens i a les nenes el mite de Prometeu d’una forma atrevida i el presenta no només com el que va donar el foc als homes, sinó que s’hi entreveuen una multitud d’interpretacions.

Un espectacle NOMÉS per a nens i nenes. Ni pares, ni mares, ni àvies, ni tietes… no podrà entrar ningú més que els infants. Pocs espectadors, molta proximitat i una petita interacció pautada entre l’artista i el públic a través de preguntes i propostes de reflexió.

Prometheus és un dels capítols de la sèrie teatral Olympus, la primera creació per a infants de l’Agrupación Sr. Serrano. Olympus està basada en una visió crítica dels mites grecs. Mitjançant una mirada complexa, atrevida i multireferencial, Olympus proposa diversos volums de quaranta-cinc minuts realitzats per un narrador, figures en miniatura, una càmera de vídeo en directe i recursos en línia, com la projecció de passejades a través de Google Maps fetes en directe, la presentació de quadres clàssics, captures de còmics, fragments de pel·lícules, superherois, conceptes artístics o científics connectats amb el mite que s’està explicant, etc.

Tot d’una Prometeu no és només aquell que va robar el foc als déus de l’Olimp per donar-lo als homes. Prometeu és el Doctor Frankenstein, creador de nova vida, és el pic de l’àguila que s’enfonsa en el fetge del quadre de Rubens, és la nau alienígena que es troba en l’origen de la vida a la Terra segons Ridley Scott, és el poema de Goethe, és el personatge del videojoc God of War II. Prometeu, com tots els mites grecs, és un compendi d’històries, d’interpretacions, de conceptes que s’escampen: creació, robatori, desafiament, evolució, autonomia, artesania, intel·ligència, rebel·lia, egoisme, càstig, sofriment, previsió…

Edat recomanada: de 8 a 11 anys

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *