ONDINA

QUÈ? Espectacle musical familiar
QUI? Les Anxovetes
ON? Pati de la Casa de Cultura (Girona)
QUAN? Dimecres 29 de juny de 2022 | 19 h
PER A QUI? Per a menudes anxovetes i seitons +5
PREU 3 € (de pagament a partir de 3 anys)
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES casadecultura.cat

Ondina és un conte musicat i alhora un concert teatralitzat. I és que entre diàlegs i cançons, Les Anxovetes expliquem la història de tres germanes que vivien a la muntanya, però enyoraven molt el mar, ja que havien nascut allà. El seu pare era mariner i va morir en una tempesta mentre pescava. La mare, plena de tristesa, va decidir que ja no volia saber res més del mar i es va endur les seves tres filles a viure a muntanya.

Amb el temps, i decidides a tornar al lloc on pertanyien i fins i tot de fer-se mar endins, les tres germanes s’acomiaden de la mare i de la muntanya i emprenen un viatge cap al seu lloc d’origen tot seguint la crida de les ondines, i d’aquesta manera redescobreixen el món de l’havanera i tot allò que l’envolta: les barques, els mocadors blancs, les tavernes, l’avi que va anar a Cuba, el rom cremat… Un concert d’havaneres per a tota la família.

Tona Garafot (veu greu), Montse Ferrermoner (veus aguda i mitja), Marta Pérez (veus aguda i mitja), Salva Gallego (guitarra) i Xevi Pasqual (contrabaix).

Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h
Només s’acceptaran pagaments amb targeta
La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar els aforaments en el cas que hi hagin noves restriccions en relació als espais culturals imposades per autoritats sanitares. Només es retorna l’import de l’entrada en el cas de suspensió o ajornament.
Hi haurà servei de bar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *