PALAMÓS TERRA DE MAR

QUÈ? Festival mariner de la Costa Brava
QUI? Palamós, terra de mar
ON? Diversos espais (Palamós)
QUAN? Dissabte 14 i diumenge 15 de maig de 2022
PER A QUI? Per a menuts mariners i marineres
PREU 6 €/dia
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I RESERVES palamosterrademar.cat

Els dies 14 i 15 de maig se celebra la nova edició del Palamós Terra de Mar, el festival mariner per excel ·lència de la Costa Brava. És un cap de setmana dedicat a gaudir del mar, dels vaixells i la navegació, de les activitats nàutiques, del patrimoni marítim i del peix i la gastronomia més autèntica.

Una cita que enguany està dedicada a rememorar els orígens de l’excursionisme marítim a casa nostra. L’edició 2022 del Palamós Terra de Mar està dirigida a sorprendre’s i gaudir plenament del mar, del port, del patrimoni que atresora i de totes les activitats organitzades. Aposta per oferir, com és tradicional en aquest esdeveniment, experiències marítimes de caràcter lúdic que posen en relació els participants amb els vaixells tradicionals i moderns, la navegació i els oficis i els professionals que treballen diàriament al port. En aquest sentit, la pesca, els pescadors i el peix local també hi tindran un paper protagonista a través d’activitats gastronòmiques. Com és habitual, els bateigs de mar i les sortides a navegar per la badia permetran contemplar una bonica estampa de Palamós i el seu litoral.

El visitant podrà triar entre el Corsari Negre, el Don Panxo i el Nautilus, i navegar-hi tantes vegades com vulgui. Sense oblidar les visites a bord dels vaixells tradicionals, com el pailebot Santa Eulàlia, el quetx Ciutat de Badalona, les goletes Arän i Sirius Dog Star o el remolcador Punta Mayor. Tots, la mar d’interessants! Tot el cap de setmana, el moll serà un bullici d’activitats per a totes les edats, des de jocs infantils al mercat de productes mariners i tradicionals, fins a bateigs de mar en caiac i surf de rem, curses de natació en aigües obertes, portes obertes al Museu de la Pesca, visites i rutes guiades, i una carpa amb la gastronomia que oferiran els pescadors locals. El port de Palamós es converteix, amb la celebració d’aquest festival els dies 14 i 15 de maig, en la capital marinera de la Costa Brava. La presència d’empreses de nàutica i navegació de lleure durant tot el cap de setmana és la manifestació del fet que l’esdeveniment vol potenciar el desenvolupament econòmic i social de Palamós i la seva àrea d’influència. Tot, sense perdre l’esperit lúdic i festiu que caracteritza el Palamós Terra de Mar. Totes les activitats i condicions de participació es poden consultar al web oficial del festival.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *