Per què balla en Jan Petit?

QUÈ? Espectacle per a tots els públics
QUI? Companyia del Teatre de l’Aurora
ON? Sala La Planeta (Girona)
QUAN? Dissabte 26 i diumenge 27 de març de 2022 | 18 h
PER A QUI? Per a menuts que ballen +8
PREU 14 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES laplaneta.cat

Tres trobadors de llegendes, que recorren el món cercant antigues històries, viatgen a Vilafranca de Roergue, un poble situat a l’antiga regió d’Occitània, per descobrir-nos la veritable història d’en Jan Petit. I és que el protagonista de la popular cançó infantil que tothom ha ballat, no va ser un bufó ni un joglar: va ser un barber occità que va liderar una revolta popular sense precedents que va desafiar a la poderosa monarquia francesa.

Com va aconseguir un barber que un país oprimit s’aixequés contra els abusos del rei francès? Ho descobrirem a Per què balla en Jan Petit?, una obra sobre el valor i la dignitat d’un poble explotat. Una fascinant història feta cançó en un muntatge que captivarà a grans i petits.

Per què balla en Jan Petit? és el nou espectacle per a tots els públics de la Cia. Teatre de l’Aurora, després d’haver estrenat amb èxit El Comte Arnau (2015) i La casa perduda (2017).


I atenció! A menutsGIRONA sortegem 1 pack de 4 entrades.

Sortegem 1 pack familiar entre els subscriptors per anar a la Sala La Planeta. Vols saber com aconseguir-lo? Si ets subscriptor, tan sols has de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post.

A qui ha desafiat el teu menut/da?

* Tens temps de participar en el sorteig fins al dijous 24 de març a les 12 de la nit.

14 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *