Per què plores, Marie?

QUÈ? Teatre i titelles / ANUL·LAT /
QUI? Marie de Jongh
ON? Auditori de la Mercè (Girona)
QUAN? Diumenge 15 de març de 2020 | 11 h
PER A QUI? Per a menuts que ploren +3
PREU 6 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES girona.cat

Només l’amor pot salvar a qui no ha conegut l’amor

Per què plores, Marie? És un espectacle que combina el treball gestual dels actors i els titelles. L’obra parla sobre la relació que s’estableix entre el propietari d’una llar d’infants i la seva treballadora amb una nena perversa a qui han de cuidar. La nena, Marie, només els hi porta problemes i interfereix constantment en les tasques de poder atendre als altres infants. Així, ambdós hauran de trobar múltiples solucions per gestionar la “criatura” fins que finalment descobriran que l’únic que necessita és amor.


I aquí tenim la sorpresa… SORTEGEM 1 PACK FAMILIAR DE 4 ENTRADES

menutsGIRONA sortegem 1 pack familiar entre tots els nostres subscriptors per anar a veure Per què plores, Marie? a l’Auditori de la Mercè. Vols saber com aconseguir-lo? Tan sols has de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post…

Ens expliques un moment on o com el teu menut/da hagi mostrat les seves emocions?

*Tens temps de participar en el sorteig fins al dijous 12 de març a les 12 del migdia.

10 Comments

 • Anna ha dit:

  Els meus menuts mostren molt les emocions quan s’adonen, l’un o l’altre, que el seu germà ha fet alguna cosa nova o diferent que requereix la meva atenció. Instintivament, proven de desenfocar l’atenció que estava en el germà cap a ells mateixos, intentant “superar” l’anècdota i convertint-se en el centre de la meva mirada.

  • Josep ha dit:

   De tant en tant, intentem explicar com ens sentim emocionalment, ens preguntem com ens ha anat el dia i si no ha anat gaire bé, mirem la manera de donar-li la volta.

 • XAVIER ha dit:

  Quan té ganes d’arribar a casa per jugar amb la seva mascota, està molt nerviós i emocionat

 • Io ha dit:

  Quan està cansat i no vol banyera es posa a plorar però quan veu tots l’escuma amb la que podrà jugar somriu i no vol sortir 😊

 • Anna V ha dit:

  Abans de dormir, un cop al llit… totes les emocions surten.

 • Jorge Tinoco ha dit:

  quan al meu fill de 15 anys li van prestar indefinidament una Play Station i li faltava un cable per a poder connectar-la a la seva pantalla d’ordinador, es quedo desil·lusionat.
  Es va comprar un cable però tampoc va funcionar, va investigar que era el que li faltava i va comprar un altre tipus de cable per internet, quan li va arribar estava emocionat i temorós que no funcionés, però en connectar-la va funcionar i va estar una estona fent salts d’alegria.

 • Jordi Taulats Oriol ha dit:

  La meva petita, quan vol una cosa, la vol en aquell mateix moment. Si no podem donar-li o bé no creiem oportú donar-li, comença a plorar i a dir que no serà la nostra amiga

 • Ma Rosa Prieto ha dit:

  Quan fan mal al seu germà. No té cap inconvenient a mostrar-se triat i protector! M’encanta que el cuidi tant!

 • Laura ha dit:

  Quan va conèixer el seu germà estava tant nerviosa que s.estirava el vestit 😍

 • Montse ha dit:

  Quan te por!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *