PESCA, BARQUES, PEIX I PATRIMONI

PESCA, BARQUES, PEIX I PATRIMONI EN FAMÍLIA

El Mar, la Mar. Aquesta és la forma més senzilla de descriure Palamós. El Mar és present arreu i sempre a Palamós. I no tan sols el Mar físic, el geogràfic, sinó el Mar de l’ànima, el Mar en tota la seva expressió. El Mar ha definit la personalitat de la pròpia vila i dels palamosins; ha escrit la seva història, ha donat sentit i vocació als oficis, caràcter a la seva cuina i color i forma al seu paissatge.

Durant l’agost el Museu de la Pesca de Palamós et proposa Show-cooking familiars, la ruta a peu pel port de Palamós per descobrir racons, històries i anècdotes de pescadors, camàlics i mariners o la ruta del corsari barba-rossa.


SHOW-COOKING PER MENJAR PEIX EN FAMÍLIA

QUÈ? Show-cooking familiar
ON? Espai del Peix, Museu de la Pesca
QUAN? Cada dijous a les 20 h
PER A QUI? Per a famílies
PREU 20 € adults (de més de 16 anys) 12 € menors (de 5 a 16 anys)

Sessió especial de show-cooking a l’Espai del Peix adreçada a famílies amb menors on degustarem plats amb peix fresc de Palamós adaptats als més petits. Podrem menjar amb tota tranquil·litat mentre s’introdueixin en el fantàstic món dels productes del mar. Descobriran que hi ha tota una cuina rica, saludable, nutritiva, econòmica i per a petits i grans!

Gaudiu plegats del privilegi de menjar peix fresc de Palamós!

Alerta d’al·lèrgens: No es recomana l’activitat en cas de patir al·lèrgies alimentàries causades pel peix i marisc. Les degustacions també poden contenir fruits secs, pa, farina de blat, pasta i arròs de manera recurrent.


RUTA A PEU PEL PORT DE PALAMÓS

QUÈ? Ruta pel port de Palamós. Racons, històries i anècdotes de pescadors, camàlics i mariners
ON? Port de Palamós
QUAN? Cada divendres a les 19 h
PER A QUI? Per a famílies
PREU 3 €

Recorregut pel port de Palamós, un espai viu i actiu on conflueixen sectors, indústries i professionals del món del mar. Descobrirem els racons, identificarem les zones principals, parlarem del dia a dia i coneixerem les llegendes, anècdotes i curiositats vinculades a la seva llarga i exitosa història.


QUÈ? Visita al nucli antic de Palamós en temps de Barba-rossa
ON? Nucli antic de Palamós
QUAN? El dissabte 8 i 22 d’agost a les 19 h
PER A QUI? Per a famílies
PREU Gratuït

RUTA DEL CORSARI BARBA-ROSSA

El 7 d’octubre de 1543 l’estol enviat pel temut corsari Barba-rossa va entrar a Palamós a sang i foc. Us proposem un viatge en el temps, per visitar el nucli antic de Palamós i reviure l’atac, passar pels espais per on van entrar i conèixer com era la pirateria i el corsarisme al segle XVI.


+INFO https://museudelapesca.org/activitats-museu-pesca.html. Cal fer inscripció prèvia al 972 600 424

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *