Petits Herois

QUÈ? Cinema
ON? Cinemes Albèniz Plaça – Sala Truffaut (Girona)
QUAN? Diumenge 26 de gener de 2020 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts herois +3
PREU 5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.

I aquesta setmana: Petits Herois

Divertida i bonica selecció de curtmetratges plena de sorpreses, enginy i creativitat. Amb un punt en comú : els seus petits herois protagonistes que intenten fer front de forma enginyosa a diferents reptes vitals.


 I aquí tenim la sorpresa… SORTEIG D’1 PACK FAMILIAR DE 4 ENTRADES

menutsGIRONA sortegem 1 pack de 4 entrades entre tots els nostres subscriptors per anar a veure Petits Herois amb Le Petit Truffaut. Voleu saber com aconseguir-les? Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post…

Quina ha sigut l’última sorpresa que ha rebut el teu menut/da?

*Teniu temps de participar en el sorteig fins el dijous 23 de gener a les 24 h.

10 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *