Petits x petits

Petits x petits: una biblioteca virtual de nens per a nens

Heu pensat mai en escriure el vostre propi conte? O poema? Teniu mil històries al cap? Doncs ara ja no teniu excusa per a que quedin abandonades a un calaix! Ha nascut Petits x petits, una biblioteca virtual de contes, històries, pensaments o somnis escrits per petits escriptors per ser llegits per petits lectors.

Es tracta d’una web on tothom hi pot participar, llegint les històries que han enviat altres nens i nenes i fins i tot, compartint-hi les teves pròpies.

Petits x petits és un projecte educatiu sense ànim de lucre que vol promoure l’escriptura creativa i l’interés per la lectura entre els menuts. Al voltant de la creença que els nens tenen un talent i una capacitat creativa extraordinària, busquen posar en contacte nous creadors i nous lectors. Tot això en un espai que promou els valors socials i la diversitat, amb punts de vista de petits escriptors (i lectors!) de tot el món.

Podeu fer un cop d’ull a les històries que ja hi han publicat nens i nenes de totes les edats. Hi trobareu relats intrigants, contes il·lustrats i fins i tot, poemes o relats de no-ficció.

Screen Shot 2015-05-04 at 08.54.51

Si voleu, també podeu enviar-hi les vostres pròpies creacions, a través d’aquest formulari. En pocs dies estarà disponible a l’apartat de contes i podrà ser llegit i comentat per qualsevol altre petit lector. Us animem a contribuïr a aquesta biblioteca virtual i esperem que no apri de créixer!

Anna Codina (PetitsClicks)

1 Comment

  • imma colomer ha dit:

    Us animo a participar-hi!
    Jo, des de la meva escola he enviat un parell d’escrits i me’ls han publicat! Quan els alumnes veuen el seu petit escrit o conte a la pantalla els encanta i a més, poden llegir tot el que està publicat i a partir d’aquí encetar un diàleg, dir la seva opinió, agafar idees…
    És molt interessat el que es pot arribar a fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *