PIPI I EL SENYOR SENSE SON

QUÈ? Cinema
ON? Cinemes Albèniz Plaça – Sala Truffaut (Girona)
QUAN? Diumenge 13 de desembre de 2020 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts sense son +3
PREU 5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.


I aquesta setmana: Pipi i el senyor sense son

Aquest any tot va malament. La Pippi acaba de tenir un germà que ho ha posat tot cap per avall. Amb l’ajuda del seu amic imaginari, el Senyor Sense Son, crearan un pla per salvar les vacances de Nadal.


I atenció! A menutsGIRONA sortegem 2 packs de 4 entrades + 2 tasses de la pel·lícula.

Sortegem 1 pack familiar + 1 tassa entre els nostres subscriptors per anar al cinema. Vols saber com aconseguir-lo? Si ets subscriptor tan sols has de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post.

Què han arribat a fer els menuts de casa per cridar l’atenció?

Sortegem 1 pack familiar + 1 tassa  entre els nostres seguidors d’INSTAGRAM per anar al cinema. Vols saber com aconseguir-lo? Estigues atent a les publicacions i ho sabràs.

 *Tens temps de participar en el sorteig fins al dijous 10 de desembre a les 12 de la nit.

6 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *