PLANESCADABRA

QUÈ? Festival Internacional de Màgia
QUI? Cia. Mag Nani i Ajuntament de les Planes d’Hostoles
ON? Diversos espais (Les Planes d’Hostoles)
QUAN? Dissabte 16 i diumenge 17 d’octubre de 2021
PER A QUI? Per a menuts mags
PREU Consulta els preus dels espectacles
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES lesplanes.cat

El Planescadabra és el nou festival de màgia de la Garrotxa. Dos dies de màgia amb espectacles amb mags nacionals i internacionals. El dissabte a les 6 i el diumenge a les 12 hi hauran uns espectacles de carrer. La nit del dissabte hi haurà una gala màgica nacional i internacional a partir de les 21.30 h, i el diumenge a partir de les 7 es desenvoluparà la gala de màgia jove “solidarmàgia”. Els dies del festival també hi haurà una parada de mercat màgic a la Sala Polivalent.


DISSABTE 16 OCTUBRE 2021

ANDREW I EL BAGUL MÀGIC | Toni Cors

Espectacle de Carrer | Plaça Nova | 18h

Fa molts, molts anys l’Andrew va aconseguir un bagul en una botiga d’antiguitats. Pensava que era un simple bagul antic, però més tard descobriria que en el seu interior passaven coses extraordinàries. Ara l’Andrew té més de 100 anys però la màgia del bagul el conserva jove. En agraïment, recorre totes les ciutats compartint les il.lusions amb les persones que troba.


GRAN GALA MÀGICA NACIONAL I INTERNACIONAL

El Mag Nani és el Director d’aquest Festival de Màgia PLANESCADABRA. D’altra banda també és el creador i coordinador del Projecte SOLIDARIMÀGIA, que porta ja 17 anys voltant pel món.
Serà el presentador de la Gala Màgica Internacional i ens oferirà la seva màgia fresca, dinàmica i farcida d’humor… molt d’humor… sempre fa dels seus espectacles un record inolvidable a qui té l’oportunitat de veure’l en acció

Pavelló | 21.30 h

KENRIS MURAT
L’elegància del ballarí de Tango que executa els seus passos amb gràcia i seguretat. Kenris és també i sobretot, un manipulador magistral de les cartes. Una actuació rítmica amb una gran classe i una grandíssima bella destresa.

BRANDO I SILVANA
Són una parella de mags de l’Argentina, amb residència a Barcelona. El seu treball està basat en la barreja de diferents disciplines artístiques: Teatre, Mim , Malabars, ombres xineses amb la Màgia.

ENRIC MAGOO
Aquest es sense dubte el número estrella d’Enric Magoo, ja que és el que l’hi ha obert la porta als reconeixements internacionals assolint els més importants premis de l’aparador màgic internacional. La teatralització de la màgia fa d’aquest número una mini obra de teatre.

RAMÓ
El mag Ramó i Alegria ens sorprenen amb el seu número de grans il·lusions, on pretenen buscar efectes innovadors, partint d’il·lusions conegudes i fetes per milers de mags d’arreu del món.

RAUL BLACK
Un número de grans aparells, molt dinàmic, amb jocs impactants i explosius que et faran… pujar l’adrenalina!! Coreografies i efectes especials que et despertaran fortes emocions i t’endinsaran… al món dels vampirs!!


DIUMENGE 17 OCTUBRE 2021

INÒPIA | Maria Altés

Espectacle de Carrer | Plaça Nova | 12h

Inspirat amb els espectacles de màgia sorgits a l’època del vaudeville, on els il·lusionistes pretenien provocar l’admiració i l’estupefacció del públic, sorgeix Inòpia. Un espectacle per oblidar el que ens envolta. A través de les mans de la Maria Altés, viurem coses aparentment impossibles, farem volar la imaginació i ens divertirem observant com la màgia no sempre obeeix les ordres d’una il·lusionista. Un espectacle participatiu, tendre i visual. T’ho perdràs?


GALA DE MÀGIA JOVE “SOLIDARIMÀGIA”

Pavelló | 19h

El punt final al Festival el posarem amb la Gala de Màgia Jove SOLIDARIMÀGIA, i que amb aquesta gala tan especial promou la màgia jove.

Gaudirem d’una nova generació de mags que ens sorprendran per la seva posada en escena, amb tècniques com la manipulació, les prediccions magistrals o les grans il·lusions… i tot presentat pel Mag Caru. El jove mag manresà, amb el seu estil proper i elegant, ens portarà la il·lusió i ens ajudarà a connectar amb el nen i la nena que portem dins.

La recaptació d’aquesta gala es destinarà íntegrament al Projecte SOLIDARIMÀGIA, una iniciativa que fa ja 17 anys que volta pel món (República Dominicana, Haití, Camps de refugiats sahrauís, Senegal…) i que acosta la màgia mitjançant tallers i espectacles de màgia per a diversos col·lectius com son els infants de plantes oncològiques i cures pal·liatives, orfenats, leproseries, escoles aïllades al mig de la sabana africana, dones maltractades…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *