La Ponyo al penya-segat

QUÈ? Cinema
ON? Cinema Truffaut (Girona)
QUAN? Diumenge 8 d’octubre de 2017 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts al penya-segat +4
PREU 5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.

I aquesta setmana: La Ponyo al penya-segat

En una de les excursions al penya-segat que té al costat de casa, la Sosuke es troba amb un peix de colors atrapat dins d’un petit pot de vidre. Després d’alliberar-lo, decideix adoptar-lo com a mascota i batejar-lo amb el nom de Ponyo. No obstant això, en Ponyo no és un peix qualsevol, és un peix que en el fons es vol convertir en ésser humà. Una bonica adaptació del clàssic conte La sireneta.

I aquí tenim la sorpresa… SORTEIG D’1 PACK FAMILIAR DE 4 ENTRADES

menutsGIRONA sortegem 1 pack de 4 entrades entre tots els nostres subscriptors per anar a veure La Ponyo al penya-segat amb Le Petit Truffaut. Voleu saber com aconseguir-les? Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>> Quina és la mascota preferida dels vostres menuts?

*Teniu temps de participar en el sorteig fins el dijous 5 d’octubre a les 12 h del migdia.

21 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *