POTSER NO HI HA FINAL

QUÈ? Circ
QUI? Circ Pistolet
ON? Plaça del Pallol (Girona)
QUAN? Dijous 14 de juliol de 2022 | 19 h
PER A QUI? Per a menuts sense fi
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO girona.cat/teatremunicipal/

Un escenari desordenat… els acròbates arriben tard… i el músic, on és?
Aquest és el tret de sortida d’aquest nou espectacle. Un portor que mana i ho vol controlar tot i que ningú li fa cas. Un àgil-verticalista desmanegat, juganer i amb molt de ritme. Un acròbata novell i despistat i amb poca auto-estima. I un músic amb deliris de grandesa i records d’un passat millor.
Que en pot sortir d’aquest còctel tan divers i explosiu? S’arribaran a posar d’acord per fer l’espectacle? Seran capaços d’encadenar més d’una figura sense equivocar-se? Tindrà final tanta ximpleria?
Un gran viatge delirant que ens fa viatjar des de Kentucky a Montserrat i cap a Missouri altre cop, de l’oest americà fins a Andalusia i de Terrassa a Rubí via Londres!

Un espectacle a ritme de rock, amb acrobàcies sobre taula, verticals, mini-bàscula i equilibris de mans a mans en duo i trio!

Nominat com a millor espectacle de circ als premis Zirkòlika.

Circ Pistolet neix al 2008 amb el primer espectacle de la companyia Sobre rodes, el qual fan girar per Catalunya, Espanya i França amb més de 150 representacions. Amb la creació col·lectiva de Le Grand C gira per tot el món amb més de 300 representacions, guanyant el premi Ciutat de Barcelona de Circ l’any 2012. Quan no tocàvem de peus a terra va ser guardonat al 2017 amb el premi Zirkolika al millor espectacle.

Espectacle programat amb diàleg amb Antenes, connectant amb la cultura, un projecte de foment de la participació de joves en les programacions culturals de la ciutat de Girona. En el marc d’aquesta col·laboració, hi haurà programació doble: després de l’espectacle gaudirem de la programació musical proposada pel grup de joves als Jardins de la Muralla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *