Publicitat

Som menutsGIRONA, la guia familiar online de  les comarques de Girona. Aquí trobaràs les millors propostes d’activitats a l’agenda per a nens d’entre 0 i 14 anys, són activitats de proximitat. L’objectiu és facilitar i posar a l’abast de les famílies les millors propostes per als menuts de la casa, fomentant d’aquesta manera l’oci i la cultura del territori.

Si voleu publicitar-vos en el nostre web o a la nostra newsletter setmanal, si us plau feu-nos-ho saber a través de publicitat@menutsgirona.cat.

Estem creant un DIRECTORI, que volem que sigui un lloc de referència #familyfriendly per trobar tots aquells productes, marques, professionals o serveis d’àmbit familiar. Des d’on us oferim visibilitat a la nostra web i a les nostres xarxes socials per donar-vos a conèixer a totes les famílies inquietes de menutsGIRONA. Si us interessa escriuviu-nos a directori@menutsgirona.cat.

També us podem oferir el disseny de producte, marca, campanyes, banners de publicitat i creació de continguts a mida. Som professionals amb llarga experiència en el camp de la comunicació, la publicitat i el disseny.

Tenim moltes maneres d’ajudar-te. Contacta amb nosaltres i treballarem plegats per oferir-te la millor solució a les teves necessitats. hola@menutsgirona.cat.

01-directori-514x246-publi-blue
514x246_publi