Publicitat

Som menutsGIRONA, la guia familiar online de  les comarques de Girona. Aquí trobaràs les millors propostes d’activitats a l’agenda per a nens d’entre 0 i 14 anys, són activitats de proximitat. L’objectiu és facilitar i posar a l’abast de les famílies les millors propostes per als menuts de la casa, fomentant d’aquesta manera l’oci i la cultura del territori.

Si voleu publicitar-vos en el nostre web o a la nostra newsletter setmanal, si us plau feu-nos-ho saber a través de hola@menutsgirona.cat.

Estem treballant per convertir-nos en la plataforma on trobar les millors experiències #familyfriendly per fer en família. Volem oferir un producte de proximitat, descobrir noves propostes que no deixin indiferent a les famílies, sempre buscant experiències de qualitat, proximitat, sostenibles i que ajudin a crear un impacte positiu sobre el territori, ajudant a la desestacionalització del turisme de la zona on ens trobem. Per aixó estem buscant les millors empreses amb experiències per fer en família.

Uneix-te ara a menutsEXPERIENCE i ofereix la teva experiència a totes les famílies!

Tenim moltes maneres d’ajudar-te. Contacta amb nosaltres: hola@menutsgirona.cat

També us podem oferir el disseny de producte, marca, campanyes, banners de publicitat i creació de continguts a mida. Som professionals amb llarga experiència en el camp de la comunicació, la publicitat i el disseny.

Tenim moltes maneres d’ajudar-te. Contacta amb nosaltres i treballarem plegats per oferir-te la millor solució a les teves necessitats. hola@menutsgirona.cat


514x246_publi