Quo no Vadis

QUÈ? Teatre d’humor
QUI? La Pere Llimonera
ON? Teatre de Blanes (Blanes)
QUAN? Diumenge 11 de novembre de 2018 | 17:30 h
PER A QUI? Per a menuts de Roma
PREU 7 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES Teatre de Blanes

Roma, 93 aC. Juli Cèsar, emperador de Roma, desesperat perquè encara no ha pogut conquerir Egipte, es disposa a consultar l’Oracle. L’Oracle, forma d’endevinació i predicció practicada pels pobles antics, prediu a Juli Cèsar la conquesta segura d’Egipte i li diu que, per tal que això s’esdevingui, cal fer prendre un verí a la reina Cleòpatra perquè perdi la memòria i sembri el desconcert entre el seu exèrcit, només així les tropes de l’Imperi podran entrar a Egipte. Juli Cèsar, sense perdre temps, envia a Marc Antoni, el seu millor centurió, a les Terres del Nord on el druida Orus Manis li donarà un verí que fa perdre la memòria a aquell qui el pren.

Venda d’entrades anticipades:
– A la taquilla del Teatre, els divendres de la mateixa setmana de l’espectacle, de 17.30 a 19.00 h.
– Una hora abans de l’espectacle.
– www.teatredelacostabravasud.cat

Preu especial de 6 € :
– Per la compra de 3 espectacles diferents (cal anar a la plana principal de la web i entrar en Abonaments i Venda d’Entrades / Venda d’abonaments i triar Paquet 3 espectacles)
– Per a família nombrosa (no acumulabres): cal que desplegueu la pestanya quan tingueu seleccionada l’entrada per aplicar-vos el descompte.

Paquet dels 6 espectacles: 30 €
cal anar a plana principal de la web i entrar en Abonaments i Venda d’Entrades / Venda d’abonaments i triar paquet 6 espectacles)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *