Ratolins i guineus

QUÈ? Cinema
QUI? Cinema Truffaut
ON? Teatre l’Ateneu / Cinemes Albèniz Plaça (Celrà)
QUAN? Diumenge 16 de gener de 2022 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts ratolins i guineus + 5 anys
PREU 5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

Aquest és un film sobre dos enemics mortals, la ratolina Valentina i la guineu Víctor, que es retroben al cel després de patir un malaurat accident. Però al cel han perdut els seu instint natural i la ratolineta i el cadell de guineu comparteixen un munt d’aventures i sorpreses inesperades i s’acabaran fent molt amics. Esperen poder seguir sent amics quan tornin a la Terra, però reneixen amb els papers canviats. Gràcies a la força de l’amistat aconseguiran allò que semblava impossible.

Ratolins i guineus. Una amistat d’un altre món parla de l’esperança, la recerca de l’amor i la valentia, i de com acabar amb els prejudicis i superar un passat dolorós. Aquesta pel·lícula demostra que tot allò que sembla un final, pot ser el principi d’una altra història, i que encara que sembli invencible, també es pot superar.

I atenció! A menutsGIRONA sortegem 1 pack de 4 entrades.

Sortegem 1 pack familiar entre els subscriptors per anar a la Sala Truffaut. Vols saber com aconseguir-lo? Si ets subscriptor, tan sols has de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post.

Amb qui els agrada compartir aventures als menuts de casa?

* Tens temps de participar en el sorteig fins al dijous 13 de gener a les 12 de la nit.

13 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *