Anglo School 

Anglo School  

Where English grows

Anglo School Salt
Manuel de Falla, 30

Anglo School Celrà
Aumet 50 bx. local 7

T. +34 972 242 780 · 659 679 274
info@angloschool.cat 
www.angloschool.cat

L’escola d’idiomes per aquells que no només volen aprendre anglès, sinó també comunicar-se en anglès.

Les condiciones en les quals el teu fill s’enfronta amb un idioma són molt importants perquè es desperti el seu interès i l’aprenentatge sigui realment efectiu. Aprendre anglès ha de ser natural, divertit i intuïtiu per als més petits.

Quan un nen s’incorpora a Anglo School tenim en compte totes les seves necessitats, no només que ha d’aprendre i fer ús correcte de l’idioma, sinó també altres aptituds com la seguretat, la creativitat o la imaginació perquè assoleixi un desenvolupament integral.

L’enfocament holístic està present en cada moment del nostre dia a dia i a l’hora de treballar ens adaptem a les capacitats, estil d’aprenentatge i interessos de cada alumne, així com en les necessitats d’aquells que tenen més dificultats d’aprenentatge.

La metodologia de la nostra escola es fonamenta en l’aprenentatge natural de l’anglès, tal com el teu fill ha après la seva primera llengua. Mitjançant situacions quotidianes, classes dinàmiques i participatives, creem la necessitat d’utilitzar l’anglès des del primer minut, i alhora aconseguim que les classes resultin atractives, lúdiques i amenes als més petits.

A Anglo School tenim:

  • Més de 25 anys d’experiència, que garanteixen que els nostres alumnes assoleixin sempre els seus objectius, parlant anglès amb fluïdesa i acreditant el seu nivell amb un certificat de Cambridge.
  • Un equip consolidat i amb àmplia formació. Gran part del professorat forma part de l’equip professional de Cambridge examinations a Girona.
  • Un efectiu mètode d’educació basat en la immersió (100% en anglès) i enfocat a la comunicació.
  • Exàmens oficials d’anglès Cambridge English

SERVEIS PER A FAMÍLIES AMB MENUTS

  • Classes regulars presencials i en línia, casalets de nadal, setmana santa i estiu, extraescolars per a escoles.
  • Inscripcions obertes. Consulta horaris i preus a la nostra web o posa’t en contacte amb nosaltres.