CaixaForum Girona

CaixaForum Girona

Compartir l’art en família.

Ciutadans, 19 – 17004 Girona
T. +34 972 20 98 36
caixaforumgirona@magmacultura.net
www.caixaforum.es/ca/girona/

La programació familiar que proposa CaixaForum agrupa un seguit d’activitats que abasten diferents disciplines artístiques amb l’objectiu d’acostar la cultura i la ciència als més petits i que gaudeixin de l’experiència al costat de la família. Visites, tallers, espectacles, projeccions cinematogràfiques i tallers autònoms propicien una primera aproximació a la cultura de manera didàctica i amena.

TALLERS

Propostes de diferents formats que permeten abordar les arts visuals de manera creativa i plàstica, o establir un primer vincle amb el pensament i l’experimentació científica a través de reptes. Es programen durant els caps de setmana i els festius per poder participar-hi i gaudir d’aquestes experiències en família.

VISITES EN FAMÍLIA

Un recorregut per l’exposició guiats per un mediador. S’hi proposen temes d’interès educatiu que s’adapten a les diferents edats i que es desenvolupen observant les obres, dialogant, participant-hi i fent petites activitats dins de l’exposició mateix.

NANOARTS

NanoArts, el festival d’art en família de CaixaForum, proposa un dia sencer en el qual, per mitjà de projeccions, activitats i tallers conduïts per diferents col·lectius i artistes, petits i grans poden jugar i experimentar plegats i, així, alimentar la seva curiositat artística. Cada edició du a terme la programació d’activitats a l’entorn d’un concepte vinculat al món de l’art, que enguany serà el moviment, i, a través de les diferents iniciatives que s’hi proposen, els més petits poden descobrir el procés creatiu i convertir-se’n en una part activa.

HORARIS 

De dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
Dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h
Diumenges i festius, d’11 a 14 h

Els dies 24 i 31 de desembre, i 5 de gener, de 10 a 14 h
El centre romandrà tancat els dies 25 de desembre, 1 i 6 de gener

VENDA D’ENTRADES I ACTIVITATS

A les taquilles de CaixaForum i a:
CaixaForum.es

50 % de descompte en totes les activitats
per a clients de CaixaBank

Entrades i Preus