CaixaForum Girona

CaixaForum Girona

Compartir l’art en família.

Ciutadans, 19 – 17004 Girona
T. +34 972 20 98 36
caixaforumgirona@magmacultura.net
www.caixaforum.es/ca/girona/

La programació familiar que proposa CaixaForum agrupa un seguit d’activitats que abasten diferents disciplines artístiques amb l’objectiu d’acostar la cultura i la ciència als més petits i que gaudeixin de l’experiència al costat de la família. Visites, tallers, espectacles, projeccions i tallers autònoms propicien una primera aproximació a la cultura de manera didàctica i amena.

TALLERS

Propostes de diferents formats que permeten abordar les arts visuals de manera creativa i plàstica, o establir un primer vincle amb el pensament i l’experimentació científica a través de reptes. Es programen durant els caps de setmana i els festius per poder participar-hi i gaudir d’aquestes experiències en família.

PROJECCIONS_PETITS CINÈFILS

Petits Cinèfils és un programa que contribueix a construir la mirada de l’espectador per gaudir del millor cinema. Té una programació familiar anual i una selecció curosa i variada de pel·lícules per iniciar els petits i els adults en el món del cinema. Les pel·lícules s’agrupen en cicles monogràfics (Hiyao Miyazaki, Del llibre a la pantalla, Roald Dahl…) que tenen com a fil conductor un autor, un realitzador o un estudi d’animació, i pretén donar a conèixer nous estils i diferents tècniques d’animació utilitzades arreu del món.

VISITES A LES EXPOSICIONS

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l’exposició, on s’hi proposen temes d’interès educatiu que s’adapten a les diferents edats, i activitats participatives a càrrec d’un educador o educadora.

ACCÉS DIRECTE A “ACRUX-VELA-HAMAL, 20” DE ROSA BRUN

Descobreix tot el que podem aprendre i pensar a partir de la instal·lació Acrux-vela-Hamal, 20, de Rosa Brun. Mostra que pertany al cicle Accés Directe, dedicat especialment a acostar l’art del nostre temps a l’experiència del públic. Periòdicament, es mostren obres de la Col·lecció d’Art Contemporani Fundació ”la Caixa” seleccionades especialment per la capacitat que tenen de fer-nos pensar en les relacions que establim amb el context actual.

TALLER AUTÒNOM BLOCS-PLANS-TONS

Activitat autònoma recomanada per a famílies amb nens i nenes a partir de 5 anys. Amb la que creareu figures geomètriques a partir d’una única forma i de molts colors, i haureu de compondré, combinar, observar i, si voleu, tornar compondre, combinar, observar…

OBSERVACCIONS. UNA PROPOSTA D’EXPERIMENTACIÓ ACTIVA

A partir d’un codi QR que es troba a la mateixa sala, us podeu descarregar una activitat per conèixer aquesta instal·lació. Explorant Acrux-Vela-Hamal, 20, de Rosa Brun, amb la vista, és clar, però també amb els altres sentits, fins i tot amb el cos sencer! Us animem a comprovar-ho posant a la vostra disposició un seguit de suggeriments, jocs, pautes d’observació i petits reptes amb els quals descobrireu, en una sola obra d’art, tot un món.

HORARIS 

De dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
Dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h
Diumenges i festius, d’11 a 14 h

Els dies 24 i 31 de desembre, i 5 de gener, de 10 a 14 h
El centre romandrà tancat els dies 25 de desembre, 1 i 6 de gener

Horari especial Setmana Santa

Divendres 15 i diumenge 17 d’abril: d’11 a 14 h i de 17 a 20 h
Dilluns 18 d’abril: d’11 a 14 h

VENDA D’ENTRADES I ACTIVITATS

A les taquilles de CaixaForum i a:
CaixaForum.es

Entrades i Preus