CENTRE RESPIRA GIRONA

Centre Respira Girona

Centre de medicina natural especialitzat en Fisioteràpia respiratòria, per a la dona i nutrició genètica.

Carrer Juli Garreta, 1 àtic C 
17002 Girona
T. 34 872 027 4163

info@respirabenestarisalut.com
www.respirabenestarisalut.com

Centre de medicina natural especialitzat en FISIOTERÀPIA RESPIRATÒRIA pediàtrica i d’adults, destinada a prevenir, mantenir i tractar les més habituals malalties respiratòries; com poden ser els refredats, la tos, les bronquitis i bronquiolitis, sinusitis, otitis, rinitis, faringitis, laringitis, asma o al·lèrgia entre altres.

A través de l’ESPAI RESPIRATORI es tracten totes les patologies de les vies respiratòries i de l’oïda utilitzant l’aigua de mar com a eina terapèutica.

A través de FISIOINTIM es treballa la fisioteràpia per a la dona amb una fisioterapeuta especialitzada en sòl pelvià on la pacient es podrà posar en forma i millorar el seu benestar amb programes i cursos especials per a la dona.

A través de la NUTRICIÓ GENÈTICA es tracten problemes d’intoleràncies alimentàries, sobrepès i dietes, utilitzant proves genètiques i tests d’intoleràncies.

Tot l’equip Respira és personal qualificat i en formació contínua en tècniques específiques i amb una gran experiència que personalitzaran el teu tractament.

HORARIS 

De 10 a 14 h i de 16 a 19 h