Educare Club

Educare Club

Assessorament i formació.

Girona & Cassà de la Selva
Txell Gelabert
T. +34 666 497 000

txell@coaching-familiar.com
www.coaching-familiar.com

Educare Club treballa acompanyant a famílies i mestres en el camí d’educar

A Educare Club dinamitzen tallers pràctics, taules rodones i cursos per a pares i/o mestres. També fan suport familiar i acompanyament individual a les famílies que ho necessiten. I finalment treballen tallers a mida per alumnes amb capacitats educatives especials. Compten amb més de 15 anys d’experiència en gestió educativa, de recursos humans i dins de l’aula. I també amb més de 13 anys d’experiència en formació de pares i/o mestres i d’acompanyament pedagògic familiar.

Dins del puzle educatiu familiar, aquests són alguns dels temes que treballen conjuntament amb les famílies i els mestres: intel·ligència emocional i la gestió de les emocions (pròpies i dels altres), créixer en família, afecte, identitat, relació amb els altres, pors infantils o gestió dels gelos, acompanyament en les activitats quotidianes, com treballar una alimentació equilibrada, uns hàbits d’higiene i benestar i un bon desenvolupament del descans, posar límits també és estimar per equilibrar l’autoestima i l’autoritat, el joc és la millor eina d’aprenentatge dels infants, comunicació efectiva com la millor eina per créixer junts, l’adopció (wearefamily!) i/o capacitats educatives especials com acompanyar millor a les famílies i als alumnes amb capacitats educatives especials (TDAH, dislèxia, discàlculia, altes capacitats, Asperger i/o autisme, etc).

Alguns dels tallers per alumnes amb capacitats educatives especials que ofereixen són psicomotricitat i expressió corporal (mens sana in corpore sano), teatre, música i dansa per fomentar la imaginació i la creativitat, una bona manera de despertar el pensament, i/o relaxació i visualització per aprendre a contactar amb el món intern sense por, ni prejudicis, des de la pau i l’harmonia amb un mateix. Aquests i altres temes els treballen en grup com a tallers, cursos o taules rodones (sempre pràctics i participatius i fets a mida per a pares i/o mestres i infants) o bé en format suport familiar o sessió d’acompanyament individual.