MUSEU D’ART

Museu d’Art de Girona

Descobreix els tresors més preuats de la ciutat

Pujada de la Catedral, 12 17004 Girona
T. 972 203 834
museuart_girona.cultura@gencat.cat
www.museuart.cat

El Museu d’Art de Girona ofereix un ampli recorregut per l’art català, majoritàriament procedent de les comarques gironines. Un passeig de prop de 1.000 anys d’art amb obres excepcionals des del romànic fins l’actualitat i en un entorn arquitectònic únic i carregat d’història, l’antic Palau Episcopal de la ciutat. 

HORARIS

Feiners (maig-setembre) De 10 a 19 h
Feiners (octubre-abril) De 10 a 18 h
Diumenges i festius De 10 a 14 h
Tancat Dilluns (tot l’any, excepte festius), 1 i 6 de gener, 25 i 26 de desembre
Portes obertes Primer diumenge de mes, 18 de Maig  (Dia Internacional dels Museus), Dia del Visitant, 25 de juliol (Sant Jaume), 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya), 29 d’octubre (Fires de Sant Narcís)
Obert de 10 a 14 h 5 de gener, 24 i 31 de desembre

SERVEIS per famílies amb menuts

md’A en família Consulteu a l’agenda del museu la oferta d’activitats per als més petits de la casa (6 a 12 anys) www.museuart.cat/agenda: tallers, jocs de pistes, visites dinamitzades a les exposicions temporals i un munt de propostes interessants per apropar-nos a l’art en família!

Itinerari de descoberta per a mainada Els més petits de la casa disposen d’un ampli ventall de làmines temàtiques que els permetran recórrer el museu tot resseguint i descobrint detalls de les obres exposades. Gratuït.

Punts de descoberta Diversos espais del museu permeten endinsar-se en els secrets i les curiositats de la creació artística. Hi podreu conèixer els procediments artístics de la pintura sobre taula, el procés del daurat, i el procés d’elaboració dels pigments. Gratuït.

Per molts anys! El museu ofereix serveis i espais per a organitzar festes d’aniversari per a nens i nenes de 3 a 12 anys: visita dinamitzada, taller d’art i cessió d’espais per a la celebració. Consulteu preus, calendari i possibilitats al web del museu.

RESERVES