MUSEU D’ART

Museu d’Art de Girona

Descobreix els tresors més preuats de la ciutat

Pujada de la Catedral, 12 17004 Girona
T. 972 203 834
museuart_girona.cultura@gencat.cat
www.museuart.com

Ubicat a l’antic Palau Episcopal, el Museu d’Art de Girona acull una fascinant col·lecció d’art, amb peces datades des del romànic fins a inicis del segle XX. Entre les obres més notables destaquen l’ara d’altar de Sant Pere de Rodes (segle X), el retaule gòtic de Sant Pere de Púbol (segle XV), les taules del retaule de Sant Feliu de Girona (segle XVI), el retaule renaixentista de Segueró (segle XVI) i l’escultura Contra l’invasor (segle XIX).

HORARIS

Feiners (maig-setembre) De 10 a 19 h
Feiners (octubre-abril) De 10 a 18 h
Diumenges i festius De 10 a 14 h
Tancat Dilluns (tot l’any, excepte festius), 1 i 6 de gener, 25 i 26 de desembre
Portes obertes Primer diumenge de mes, 18 de Maig  (Dia Internacional dels Museus), Dia del Visitant, 25 de juliol (Sant Jaume), 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya), 29 d’octubre (Fires de Sant Narcís)
Obert de 10 a 14 h 5 de gener, 24 i 31 de desembre

SERVEIS per famílies amb menuts

md’A en família Consulteu a l’agenda del museu la oferta d’activitats per als més petits de la casa (6 a 12 anys) www.museuart.com/agenda: tallers, jocs de pistes, visites dinamitzades a les exposicions temporals i un munt de propostes interessants per apropar-nos a l’art en família!

Juguem a fet i amagar amb el bestiari del museu Un joc de realitat augmentada pensat per apropar els nens i nenes de 8 a 12 anys a les obres d’art del museu mitjançant l’observació dels animals que hi apareixen. La dinàmica és senzilla i funciona mitjançant una tauleta. La lleona, un dels animals icònics del Museu d’Art i de la ciutat de Girona, ens acompanyarà pel museu en la recerca de la resta d’animals amagats en les peces de la col·lecció. Gratuït.

Itinerari de descoberta per a mainada Els més petits de la casa disposen d’un ampli ventall de làmines temàtiques que els permetran recórrer el museu tot resseguint i descobrint detalls de les obres exposades. Gratuït.

Punts de descoberta Diversos espais del museu permeten endinsar-se en els secrets i les curiositats de la creació artística. Hi podreu conèixer els procediments artístics de la pintura sobre taula, el procés del daurat, i el procés d’elaboració dels pigments.

Per molts anys! El museu ofereix serveis i espais per a organitzar festes d’aniversari per a nens i nenes de 3 a 12 anys: visita dinamitzada, taller d’art i cessió d’espais per a la celebració. Consulteu preus, calendari i possibilitats al web del museu.

Tarifes i reserves