MUSEUS D’OLOT

Museus d’Olot

Conèixer l’essència dels Museus a través del joc i l’experimentació.

MUSEU DE LA GARROTXA
Carrer de l’Hospici, 8, 17800 Olot 

MUSEU DELS SANTS
Carrer Joaquim Vayreda, 9, 17800 Olot 

T. +34 972 271 166
museusdolot@olot.cat
Activitats per a infants als Museus d’Olot

Als Museus d’Olot (Museu de la Garrotxa i Museu dels Sants) hi trobareu activitats per fer amb el infants de totes les edats, racons per conèixer l’essència dels Museus a través del joc i l’experimentació. També podeu demanar un quadern d’activitats per fer al llarg de la visita.

Al Museu de la Garrotxa hi descobrireu els pintors de l’Escola d’Olot, l’escultura de Josep Clarà, una peculiar col·lecció de cartells modernistes o el quadre La Càrrega, de Ramon Casas, entre d’altres. A més, podreu gaudir dels quadres i les escultures en un espai ampli i molt tranquil, ple de silenci per poder viure (cadascú al seu ritme i a la seva manera) l’art.

La faràndula és la gran protagonista del Museu dels Sants. També hi coneixereu la tècnica artesana i el procés de fabricació de sants.

ACTIVITATS PER ALS MÉS PETITS

Al llarg del recorregut dels Museus d’Olot hi trobareu activitats per als infants: trencaclosques, espais on podreu tocar peces, una taula de llums per jugar a combinar colors, un espai on podreu fer d’escultors, diferents propostes amb els Gegants i també podreu jugar a buscar els xais que hi ha amagats al Museu dels Sants a veure si els trobeu tots!

HORARIS 

Feiners: de 10 a 13 h i de 15 a 18 h
Dissabtes: d’11 a 14 h i de 16 a 19 h
Diumenges i festius: d’11 a 14 h
Dilluns tancat

PREUS

3 euros un museu, 4 euros dos museus
Menors de 16 anys gratuïta

Les entrades es compren a l’arribar als Museus.

Els dos museus estan a menys de 5 minuts a peu.