(Re)educar-nos per créixer

QUÈ? Jornada de tallers sobre acompanyament conscient i respectuós
QUI? Llavorsenxarxa
ON? El Molí (Maçanet de la Selva)
QUAN? Dissabte 12 de juny de 2021 | De 10 a 20 h
PER A QUI? Famílies i persones relacionades amb el món de l’educació i l’acompanyament.
PREU 1 taller: 20 € | 3 tallers: 50 € | 6 tallers: 100 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO llavorsenxarxa@gmail.com

La jornada de ‘llavorsenxarxa’ sobre acompanyament conscient en la infància i l’adolescència creix amb una fireta de projectes de proximitat ‘(Re)educar-nos per créixer’ tindrà lloc a Maçanet de la Selva i comptarà amb una quinzena de paradetes que s’han sumat al projecte La Naila, la Sandra, la Montse, la Laura, l’Arantxa i la Berta provenen de diferents àmbits professionals però tenen almenys dues coses en comú: totes formen part del grup d’emprenedoria gironí ‘Vola’ i totes sis veuen el treball emocional i conscient des d’una perspectiva necessària i transformadora.

Amb aquesta voluntat, ja fa setmanes que treballen en l’organització d’una jornada centrada en l’acompanyament infantil i adolescent des d’una mirada conscient i respectuosa. Es farà el dissabte 12 de juny a Maçanet de la Selva i ja estan obertes les inscripcions per participar als diferents tallers que s’hi ofereixen, amb places limitades i respectant totes les mesures Covid-19.

La jornada està destinada a famílies i a col·lectius educatius i té com a objectiu donar eines a l’hora d’acompanyar la infància i l’adolescència des de diferents vessants, així com també posar sobre la taula el treball emocional que es pot fer per afrontar els dubtes i les pors que sorgeixen en el moment de plantejar-se formar una família. Arantxa Marenyà, una de les portaveus de l’organització ‘llavorsenxarxa’, destaca la qualitat del cartell i la bona resposta per part de diferents col·lectius: “Es tracta d’una jornada que ens fa especial il·lusió perquè és fruit de les sinergies sorgides a través de ‘Vola’, el grup d’emprenedores gironí que ens ha permès conèixer-nos i veure que sumant els coneixements de les diferents professionals podem oferir uns tallers de molta qualitat en una jornada com aquesta. A més a més, des que vam començar a anunciar les jornades, de manera gairebé espontània s’hi han anat sumant projectes interessats en venir-hi a fer una paradeta per poder compartir experiències. Espererem que aquest caliu vagi a més i animem a tothom que tingui algun vincle amb el món de l’acompanyament que s’animi a participar-hi”, diu.

La jornada també comptarà amb tallers i un espai de joc per a mainada. Un dels objectius de ‘llavorsenxarxa’ també passa per col·laborar amb altres organitzacions i per aquest motiu, donarà 1€ de cada inscripció a la la Fundació Oncolliga Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *