Safari

QUÈ? Espectacle familiar
QUI? Cia de Comediants La Baldufa
ON? Teatre de Blanes (Blanes)
QUAN? Diumenge 3 de febrer de 2019 | 17:30 h
PER A QUI? Per a menuts de safari
PREU 7 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES teatredelacostabravasud.cat

Safari

En Pinyot i en Carabassot, dos intrèpids investigadors, s’han trobat amb un conflicte a la sabana on s’hi han desplaçat després d’haver rebut la notícia que els advertia de la misteriosa desaparició del lleó. En la seva tasca d’investigació es troben amb la girafa, el mico, l’elefant, el cocodril… i en plen aventura, topen amb el lleó, capmoix i pensarós, que no sap rugir. Amb la ferma voluntat de resoldre el cas i donar-li un cop de mà, miren d’esbrinar quins són els motius d’aquest pesar. Per què el cocodril s’entesta a ultratjar el lleó, que no sap rugir ? Perquè la resta d’naimlas també s’entossudeix en fer-li la guitza ? Què caldrà fer perquè el rei de la sabana s’envalenteixi?

Venda d’entrades anticipades:

  • A la taquilla del Teatre, els divendres de la mateixa setmana de l’espectacle, de 17.30 a 19.00 h
  • Una hora abans de l’espectacle.
  • www.teatredelacostabravasud.cat

Preu especial de 6 €:

  • Per la compra de 3 espectacles diferents (cal anar a la plana principal de la web i entrar en Abonaments i Venda d’Entrades / Venda d’abonaments i triar Paquet 3 espectacles)
  • Per a família nombrosa (no acumulables): cal que desplegueu la pestanya quan tingueu seleccionada l’entrada per aplicar-vos el descompte.

Paquet dels 5 espectacles : 25 €

Cal anar a la plana principal de la web i entrar en Abonaments i Vende d’Entrades /Venda d’abonaments i triar paquet 5 espectacles)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *