Setmana Santa a Platja d’Aro

Entre totes les propostes que hi ha per fer durant la Setmana Santa a Castell-Platja d’Aro, n’hi ha que formen part del programa d’activitats que desenvolupa tot l’any com a Destinació de Turisme Familiar, un distintiu oficial de l’Agència Catalana de Turisme que acredita el municipi com un espai d’estada i de vacances ideal per a les famílies, gràcies a un conjunt d’accions que promou l’Ajuntament en matèria de seguretat, equipaments públics i programa d’activitats; com també els serveis del sector privat en allotjament, restauració i oci per facilitar l’estada del públic familiar.

 

Del 20 de març al 13 d’abril

21è Concurs de Dibuix Sant Jordi

Vine a la Biblioteca a fer el teu dibuix. Obsequi d’una caixa de colors per a tots els participants.
Categories per edats: A (3 a 5 anys) / B (6 i 7 anys) / C (8 i 9 anys) / D (10 a 12 anys)
Lliurament de premis: dilluns 24 d’abril, un cop finalitzi L’Hora del Conte.

+ info

Dissabte 8 d’abril de 11 a 13 h

Hora del conte. El Riu Moldava i el Mercat Persa

Adreçat a infants a partir de 4 anys
Sessió de contes musicats a càrrec d’Eva Ribas

+ info

Dissabte 8 d’abril a les 18 h
Centre L’Avenir Fanalenc

Una carretada de contes

Teatre a càrrec de Butai Produccions. Companyia Guilla teatre.
Un espectacle de petit format, on els contes en són els protagonistes.
Han arribat dos personatges estranys i molt curiosos a la vila, semblen viatjants, ningú els a vist mai abans. Són la Filigrana Gràcia i en Joseph Tour. Van acompanyats del seu atractiu, misteriós i inseparable carro carregat d’històries que han anat recollint per arreu al llarg dels anys. Si obriu bé els ulls i pareu bé les orelles, amb molt de gust us explicaran el perquè del seu ofici, l’ofici dels Trobadors! Amb les sorpreses que amaga el seu carro es guanyen la simpatia de grans i petits. I ara silenci que el carro s’obra i… sembla que comencen!

+ info

Diumenges i festius
Parc de l’estació, Castell d’Aro

El Trenet de la Vall d’Aro

Gaudiu de la circulació d’aquests petits trens a escala, que fan les delícies dels més menuts en un dels set únics circuits de modelisme que hi ha a Catalunya. Una proposta gratuïta, de la mà de l’Associació del Trenet de la Vall d’Aro, que es desenvolupa a l’entorn del parc que envolta l’antiga estació de Castell d’Aro en la ruta ferroviària que unia Sant Feliu de Guíxols i Girona, actualment reconvertida en Via Verda per a senderisme i bicicletes.

+ info

Del 10 al 30 d’abril
Biblioteca Mercè Rodoreda Castell-Platja d’Aro

17è Concurs de Fotografia Ecològica

Reciclatge: Què és per a tu el reciclatge? I tu, com recicles?

+ info

Dimarts 11 d’abril d’11 a 13 h
Camí de Ronda de S’Agaró

Visita guiada. Camí de Ronda de S’Agaró

Passegeu per l’únic camí de ronda de caràcter arquitectònic de la Costa Brava, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional per la seva majestuositat a tocar de tots els blaus de la Mediterrània.

+ info

Dimecres 12 d’abril d’11 a 12 h
Parc dels Estanys (Mirador sector Riu Ridaura), Platja d’Aro

Contes màgics al Parc dels Estanys

Des del mirador del sector del riu Ridaura i de la mà de la Companyia La Minúscula, els infants a partir de 3 anys poden gaudir d’una sessió de contes teatralitzats ben especial: una selecció de petites històries a l’entorn de la natura, la màgia i els personatges fantàstics. Un cop finalitzi l’activitat es pot gaudir del conjunt d’aquest parc urbà de 150.000 m2 on hi són compatibles la visita pedagògica amb una diversitat biològica -cicle de l’aigua, vegetació i punt de migració d’aus- que recupera els hàbitats i els ambients originals de la zona, i que també acull exposicions d’escultura de gran format a l’aire lliure.

+ info

Dijous 13 d’abril de 10.30 a 12 h
Mas Can Juanals de les Eroles · Castell d’Aro
Infants de 3 a 10 anys.
Places limitades (reserva prèvia obligatòria a l’Oficina de Turisme: T 972 81 71 79 visitesguiades@platjadaro.com).

Anem a la Granja?

Tot passejant, anem al Mas Can Juanals de Les Eroles, per feinejar en els seus horts i conèixer, tocar i alimentar el seu bestiar. Activitats gratuïtes per descobrir l’entorn natural, històric i patrimonial de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. Tasta la riquesa amagada del patrimoni de masos, ermites i obradors. Observa el cicle de l’aigua, la flora, i la fauna que configuren l’entorn natural. Escolta petites històries a l’entorn de la natura, la màgia i els personatges fantàstics. Palpa les pedres, monuments i espais que han construït la nostra història. Olora l’aroma d’espais singulars declarats Bé Cultural d’Interès Nacional.

+ info

Dissabte 15 d’abril de 17 a 19 h
Descoberta del Parc dels Estanys

Visita guiada naturalista

Des del mirador del sector del riu Ridaura i de la mà de Jaume Ramot del Grup de Natura Sterna es pot gaudir del conjunt d’aquest parc urbà de 150.000 m2 on hi són compatibles la visita pedagògica amb una diversitat biològica -cicle de l’aigua, vegetació i punt de migració d’aus- que recupera els hàbitats i els ambients originals de la zona, i que també acull exposicions d’escultura de gran format a l’aire lliure.

Un itinerari didàctic amb diversos miradors, permet veure-hi d’alguna de les 250 espècies que en algun període d’un any habiten la zona humida o hi fan estada durant les migracions. La bassa central de 60.000 m3, recull d’excedent d’aigües del Riu Ridaura i de la xarxa d’aigües pluvials fent possible la recuperació de 15 hectàrees d’aiguamolls amb canyissars com ho havien estat abans del desenvolupament agrícola del pla que precedeix la zona urbana.

+ info

MÉS INFORMACIÓ
Oficina de Turisme
Mossèn Cinto Verdaguer 4  E 17250 Platja d’Aro
T +34 972 817 179
turisme@platjadaro.com
http://www.platjadaro.com/que-fer/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *