SI JO FOS

Col·lecció “SI JO FOS”

Text: Ana Galán

Il·lustracions: Mariana Nemitz

Editorial Castellnou

A partir de 3 anys

7.50 euros

Els amics de Castellnou Edicions, en la seva divisió de Literatura Infantil i Juvenil han publicat una nova col·lecció per a primers lectors amb el nom de SI JO FOS.
Tots els títols tenen com a objectiu últim que els petits lectors s’endinsin en el món de la lectura i aprenguin a gaudir-ne.
Llibres infantils de coneixements, que fomenten l’observació i la comparació d’una manera divertida. La col·lecció ha estat pensada per afavorir la descoberta d’un mateix i dels altres, alhora que s’aprofundeix en el descobriment del món dels animals salvatges.

Els títols de la col·lecció són:

SI JO FOS UNA GIRAFA
SI JO FOS UN LLEÓ
SI JO FOS UN ELEFANT
SI JO FOS UN DOFÍ

Tots ells pensats per afavorir la descoberta d’un mateix i dels altres… alhora que descobrim els animals salvatges! Naixem curiosos, però a tenir curiositat, a descobrir i a observar també se n’aprèn.

 

Us deixem els links:

Editorial Castellnou  //  Ana Galán  //  Mariana Nemitz

I ATENCIÓ!

Els amics de l’Editorial Castellnou ens han regalat una col·lecció de “SI JO FOS” per sortejar entre els nostres subscriptors. Hi voleu participar?

Heu de ser subscriptors de menutsgirona i deixar un comentari en aquesta entrada dient: Quin animal salvatge és el preferit dels vostres menuts?

El sorteig queda obert des d’avui dimecres, 18 d’octubre i fins el dimarts 24 de octubre a les 24 h.

MOLTA SORT COLLA!!!

43 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *