Sura

Quan vam descobrir SURA, vam pensar de seguida que era un joc per presentar a tota la colla de menutsgirona. A nosaltres ens va entusiasmar i creiem que els que encara no el coneixeu, us passarà el mateix.

Els seus creadors són la Cristina i l’Ovidi, sociòloga i arquitecte, tots dos de Blanes i han creat la marca HORY, que vol dir “How Old Are You”…. I SURA és la primera de les seves creacions.

HORY-01_sura1SURA és un vaixell de suro natural per jugar a pescar peixos a l’aigua. La joguina recrea l’art de la pesca amb palangre tradicional al mediterrani, una de les arts de pesca més respectuoses amb el medi ambient. Amb el joc hi vénen també uns peixos, també d’espècies autòctones. Els menuts deixen les boies surant, busquen els peixos i els insereixen per dipositar-los al vaixell.

HORY-0_peixosSURA és un joc d’habilitat per a nens a partir de 36 mesos. És un joc participatiu, educatiu, 100% sostenible i 100% dissenyat i manufacturat a Catalunya i en el seu procés de fabricació hi col·labora el Centre Especial de Treball El Vilar de Blanes.

HORY-03_sura3Us convidem a visitar la seva web i descobrir les noves creacions: www.hory.cat

I atenció…!!!

Teniu ganes de jugar-hi?

Sortegem 1 joc SURA entre els nostres subscriptors!

Ets subscriptor de menutsGIRONA? Entra en el sorteig enviant un missatge a l’adreça concurs@menutsgirona.cat amb el nom de l’assumpte SURA i el teu nom complet.

També pots participar i compartir-ho a través del següent enllaç de Easypromos del Facebook.

Encara no ets subscriptor? Fes-te’n

El termini per participar finalitza el diumenge 16 de novembre de 2014, a les 24 h.

MOLTA SORT COLLA!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *