TALLER AMB L’ARTISTA…

QUÈ? Concert de final de curs a la fresca
QUI? La petita Casa de Cultura
ON? Casa de Cultura (Girona)
QUAN? Dijous 19 de setembre de 2019 | 17:30 h
PER A QUI? Per a menuts artistes +5
PREU Inscripció gratuïta obligatòria
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I INSCRIPCIONS casadecultura.org

TALLER AMB L’ARTISTA… MARIA MERCADER

Vols crear una peça única? L’artista Maria Mercader ens farà un recorregut per l’exposició “El món com a meditació” explicant les seves pintures, com interpreta el món a través d’elles i què volen dir.

L’artista pinta plafons de fusta que va unint entre ells per configurar una peça i això és el que farem al taller: cada petit artista farà un trosset d’obra que anirem unint i que en conjunt esdevindrà una peça única.

«El món com a meditació» és el títol d’un poema del poeta nord-americà Wallace Stevens. Maria Mercader l’ha manllevat com a títol de l’exposició perquè en ell s’hi identifica allò que vol copsar l’artista: «la pintura entesa com a interpretació del món». L’artista explica que l’ésser humà acostuma a «fer vagar el pensament intentant una possible interpretació del món davant una realitat que no coneixem» i aquest aspecte és el que a ella li interessa treballar en les seves obres: «intentar copsar la realitat tridimensional en dues dimensions damunt el suport pictòric».

Mercader treballa amb plafons de fusta de 110 x 50 cm gairebé com paravents japonesos que va unint entre ells per configurar la peça. En ells, Mercader hi parla del món, dels rajos del sol, de l’aigua, de la naturalesa, de les fulles, de les flors, de les llavors i del cos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *