Taller d’iPads del Festivalot

Vine al taller gratuït de creació de música amb iPads del Festivalot!

Aquest cap de setmana a Girona tindrà lloc el primer festival de música en família, el Festivalot! Com que sabem que molts digimenuts també sou aficionats a la música d’Els Catarres, Joan Dausà, els Amics de les Arts i molts més dels artistes que ens visitaran, us hem preparat una activitat que ho ajunta tot!

Durant el matí de dissabte dia 6, entre les 11 i la 13.30h, us esperem al retsaurant els Jardins de la Mercè per ajudar-nos a crear noves composicions de música amb l’ajuda d’iPads i l’aplicació Toc and Roll. És una activitat gratuïta per a tots els que vingueu amb la polsera del Festivalot. Més informació.

Des de Petits Clicks, i amb la col·laboració del nostre sponsor tecnològic, Efimàtica, nosaltres posem els iPads i us explicarem i guiarem per crear el vostre primer hit! A més, alguns dels artistes del Festivalot vindran a ajudar-nos per ensenyar-vos com composen ells i inspirar-nos a tots!

Si ho voleu, us podeu inscriure abans des d’aquí, però podeu passar quan volgueu al llarg del matí. Els pares tindran una oferta especial per a fer el vermut als Jardins de la Mercè mentre composem música amb eines digitals. Fins i tot hi afegirem les nostres veus!

El nostre objectiu és acostar els petits al món de les tauletes i les aplicacions de manera positiva, posant l’èmfasi en les possibilitats que tenen les noves tecnologies per a potenciar el joc i la creativitat dels nens d’una manera sense precedent.

Anna Codina (PetitsClicks)

Festivalot-cartel taller-1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *