Tallers CaixaForum

QUÈ? Tallers
QUI? CaixaForum Girona
ON? CaixaForum (Girona)
QUAN? 28 i 29 de maig de 2022
PER A QUI? Per a menuts de tallers
PREU 4 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES estrategies | planetes

ESTRATÈGIES DELS ÉSSERS VIUS

28/05/2022 | 18:00 h | +5 anys

En aquest taller, la canalla podrà descobrir que el fet que en un medi determinat es puguin trobar uns éssers vius i no uns altres no és una qüestió d’atzar, sinó el producte d’una profunda relació entre les condicions físiques d’aquest medi i els éssers vius que l’habiten.

Experiències, jocs i maquetes els ajudaran a entendre el perquè de colors, formes, mides, comportaments…, de diferents éssers vius i a entendre per què l’adaptació a l’entorn és clau per a la supervivència.

L’activitat pretén que els petits, a través del coneixement de les relacions dels éssers vius amb el medi, i de les conseqüències que se’n poden derivar si l’alterem o el destruïm, prenguin consciència de l’equilibri a la natura i de la importància de protegir i conservar el nostre entorn.


PLANETES I ESTRELLES

29/05/2022 | 11:30 h | +4 anys

Vols saber per què hi ha dia i nit? I estacions? Per què veiem la Lluna de maneres diferents? Descobreix també com els éssers humans, des de fa molt de temps, han associat grups d’estrelles que recorden una forma o un dibuix, els han donat nom i han inventat algunes històries fascinants sobre aquests grups d’estrelles a les quals anomenem constel·lacions.

Aquesta activitat pretén iniciar els més petits en el món de l’astronomia i despertar l’interès del grup en l’observació del cel. Podran comparar la mida dels diferents planetes del sistema solar i visualitzar algunes de les agrupacions d’estrelles més conegudes que serien visibles en el moment de la visita si la llum del Sol no les amagués.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *