Tandarica Circus

QUÈ? Retro-balkan-rock’n’roll circus
QUI? Cia. Passabarret
ON? Plaça Rodes (Banyoles)
QUAN? Diumenge 30 de setembre de 2018 | 18 h
PER A QUI? Per a menuts retro-balkan-rockers
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cultura.banyoles.cat

Tandarica Circus és l’espectacle bandera de Cia. Passabarret… el seu alter-ego. Tot i que es va estrenar en format itinerant, ha tingut mil vides i es renova constantment, amb números que any rere any renoven i milloren el seu contingut.

Cia. Passabarret realitza anualment una mitjana de 100 actuacions amb les seves diferents propostes i, a l’octubre de 2012, va obrir el seu propi centre de creació i producció d’espectacles, La Circoteca, a més de la seva escola de circ. La Circoteca ha estat premiada amb el Premi de Circ Zirkòlika 2015, en la categoria de millor iniciativa per la projecció de circ de Catalunya.

Ells en diuen “retro-balkan-rock’n’roll circus” però, parlant en plata, són només quatre pallassos bojos com un llum de ganxo capaços de disparar-se una canonada a l’estómac, improvisar rutines aèries o jugar amb un llançador de ganivets amb una miopia severa… Són artistes d’aquells que es juguen la seva pròpia vida… i si no és la seva, que sigui la d’algú del públic! No pots faltar al seu pròxim xou: cada funció pot ser l’última! Textos i números inversemblants per a un espectacle de circ absurd i amb un ritme trepidant, per a totes les edats i per morir-se de riure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *