Tardes de contes al Call

QUÈ? Contes
ON? Museu d’Història dels Jueus (Girona)
QUAN? Agost i setembre de 2017
PER A QUI? Per a menuts del Call
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO girona.cat/call/

Sopa de pedres | Dimecres 2 d’agost | 18 h

Activitat infantil a càrrec de la companyia Jomeloguisjomelo.com

Un soldat arriba a un poble on hi hagut una guerra, la gent del poble no el rep gens ni mica bé, tot al contrari, no volen donar-li res de menjar, amb l’excusa que no tenen res per donar-li.

El Soldat s’empescarà una de bona per tal de fer veure a la gent del poble que entre tots compartint el poquet que tenen se’n poden sortir.


Una carretada de contes +2 | Dimecres 9 d’agost | 18 h

Activitat infantil a càrrec de Alehop Produccions

Han arribat dos personatges estranys i molt curiosos a la vila, semblen viatjants, ningú els ha vist mai abans. Són la Filigrana Gràcia i en Joseph Tour. Van acompanyats del seu atractiu, misteriós i inseparable carro carregat d’històries que han anat recollint per arreu al llarg dels anys.

Si obriu bé els ulls i pareu bé les orelles, amb molt de gust us explicaran el perquè del seu ofici, l’ofici dels Trobadors! Amb les sorpreses que amaga el seu carro es guanyen la simpatia de grans i petits. I ara silenci que el carro s’obra i… sembla que comencen!


Contes per menjar +4 | Dimecres 16 d’agost | 18 h

Activitat infantil a càrrec del xef Joan Ferran

Joan Ferran, l’únic cuiner del món amb 3 estrelles Miguelín, estarà amb tots nosaltres per explicar-nos els seus deliciosos “Contes per menjar”, cinc històries per llepar-se els dits!

Les històries combinen la teatralització, el conte didàctic i la participació activa del públic. Una forma divertida i amena de transmetre als més petits la importància d’una bona alimentació.


Contes per llepar-se els dits +4 | Dimecres 23 d’agost | 18 h

Activitat infantil a càrrec d’Albert Quintana

Contes per llepar-se els dits és un espectacle de contes populars jueus i d’arreu del món dirigit al públic familiar. És una dedicatòria a les bones històries i al bon menjar. Una moment per gaudir de contes i de bona companyia. I, qui sap si d’alguna sorpresa més.


La filla del senyor Bianchi +4 | Dimecres 30 d’agost | 18 h

Activitat infantil a càrrec de la companyia Brif, Braf, Bruf

El món dels contes està a punt de desaparèixer. El problema és que cada vegada hi ha menys nens i nenes que vulguin escoltar contes i cada dia desapareixen colors i olors a Varese, el país dels contes i els seus habitants, cada dia estan més cansats i mica en mica van desapareixent. Les filles del senyor Bianchi, la Dàlia i la Nanook, vénen de Varese per dur a terme una missió: buscar nens i nenes que vulguin escoltar contes i així evitar que Varese, desaparegui. Intentaran obrir les maletes dels contes que fa tant i tant temps que no s’obren…, però no és fàcil, per fer l’encanteri, necessiten molts nens i moltes nenes que els ajudin!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *