This is my food

This is my food: una app per aprendre a menjar bé

D’on venen les coses que mengem? Quina diferència hi ha entre un plàtan i una galeta? Cal menjar espinacs? I quantes vegades a la setmana puc menjar el meu plat preferit? Mai som massa petits (ni massa grans!) per aprendre a menjar millor. Per això ens agrada que tota la família pugui aprendre nutrició de forma divertida gràcies a l’app interactiva This is my food.

screen640x640 (4)

A la secció “descobrir” aquesta aplicació, disponible per a iPhone i iPad, ens dóna a conèixer diferents aliments i ens explica conceptes relacionats amb la nutrició, la digestió i l’alimentació. També ens presenta fets interessants sobre diverses dietes i hàbits alimentaris. Les dades es basen en els estàndards nutricionals aixó com en dades pròpies de les disciplines científiques que estudiem a l’escola.

Ens ha agradat especialment la secció “experimentar” que ens ajuda a plantar les nostres pròpies herbes i documentar-ne el procés de creixement a través de fotografies i vídeos. I un cop hagin crescut, podem acabar-les d’experimentar al nostre plat!

screen640x640 (5)

Una manera divertida de conèixer els aliments, com es produeixen i com els podem utilitzar per a fer-ne àpats saborosos.

Anna Codina (PetitsClicks)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *