Tipitips

QUÈ? Cine d’animació
ON? Cinema Truffaut (Girona)
QUAN? Diumenge 14 d’octubre de 2018 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts enmig del bosc +2
PREU 5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

Tipitips són els sons que fem quan caminem o ens movem de manera graciosa i lleugera. Així és com es mouen els personatges d’aquesta pel·lícula formada per episodis provinents de dues produccions excepcionals. Les històries del programa de curts retraten moments de la vida quotidiana amb un traç senzill que recorda els dibuixos dels infants. Barallar-se amb les amistats, jugar, anar a dormir fora de casa, fer-se mal, o perdre’s al supermercat són situacions alegres i tristes que poden semblar petites però que són el centre de grans emocions.

I aquí tenim la sorpresa… SORTEIG DE 2 PACKS FAMILIARS DE 4 ENTRADES

menutsGIRONA sortegem 1 PACK DE 4 ENTRADES entre tots els nostres subscriptors per anar a veure Tipitips amb Le Petit Truffaut. Voleu saber com aconseguir-les? Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>> Quina situació petita ha sigut el centre de grans emocions?

*Teniu temps de participar en el sorteig fins el dijous 11 d’octubre a les 12 h del migdia.

6 Comments

 • MARIA GRANELL ha dit:

  Una situació petita centre de grans emocions va ser quan els nens de casa van veure que la rosa del nostre roser s’havia obert. Va ser una situació gairebé màgica.

 • Anna Bou ha dit:

  Fa poc hem viscut la caiguda de la primera dent i la veritat és que ens ha fet viure grans emocions a tots!

  • admin ha dit:

   Enhorabona Anna!!! Ets la guanyadora del sorteig de subscriptors i t’emportes 1 pack de 4 entrades per gaudir del cinema en família amb Le Petit Truffaut. T’enviarem un missatge a la teva adreça electrònica per donar-te les indicacions. Moltes gràcies!

 • Laura Codina ha dit:

  Cada dia quan ens despertem amb abraçades i petons!és una situació petita però que a mi em desperta grans emocions perquè no vull que s’acabi mai!

 • Olga Oliver Bofill ha dit:

  El dia que la petita va fer el seu primer pipi a l’orinal! Va ser tota una festa plena d’emocions

 • Farners ha dit:

  Quan la meva filla va fer les primeres pedalades sense rodetes!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *