TODO (LO)CURA

QUÈ? Circ
QUI? Circ Raluy Legacy  
ON? Esplanada de la Copa (Barraques) GIRONA
QUAN? Del 22 d’octubre al 8 de novembre
PER A QUI? Per a tota la família
PREU Varis
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES circoraluy.com

El Circ Raluy Legacy arriba a Girona per a presentar el seu nou espectacle, amb més humor i ple d’optimisme.

Torna a Girona el Circ Raluy Legacy per presentar el seu nou espectacle TODO (LO)CURA. Després dels mesos de confinament, el Circ Raluy Legacy torna als escenaris amb més ganes que mai. En la seva llarga història aquest circ s’ha trobat amb situations difícils com a terratrèmols o inundacions que li han impedit continuar amb el seu espectacle, però mai, abans d’ara, havien estat tres mesos sense contacte amb el públic. Un contacte que es la seva raó de ser i que esperen recuperar amb escreix en la seva nova gira. 

“Ara més que mai hem estat conscients que sense el públic no som res i res és possible. Aquest retrobament representa molt per a nosaltres.” 
 
Comenta Louisa Raluy, codirectora del Circ Raluy Legacy.    

La nova producció presenta números espectaculars, plens d’humor i amb la dosi d’optimisme que tots necessitem en aquests dies. 

Impressionants números aeris, de risc, equilibris impossibles, la família Raluy ens ofereix la seva essència, que no és una altra que la del més pur circ dels anys 30. Llums, so, coreografies úniques, l’avantguardisme més actual i l’últim en tecnologia fan que TODO (LO) CURA sedueixi als grans i fascini als més petits.

A més, perquè no podia ser d’una altra manera, el nou espectacle s’ha dissenyat seguint les més estrictes mesures de seguretat sanitària, ja que la salut dels assistents i dels artistes és una prioritat per a la família. Es tracta d’un espectacle d’una hora i mitja, sense descans, per a evitar el contacte entre el públic. Tot l’equip del circ porta màscara i ha estat format en els protocols que cal aplicar. Després de cada funció s’higienitzen les graderies i les zones comunes i durant la funció es mantindrà la distància de 2 metres entre famílies.


I atenció! A menutsGIRONA sortegem 1 pack de 3 entrades per a la funció de dissabte 24 d’octubre a les 19 h .

Vols saber com aconseguir-lo?

Primer de tot, has de ser subscriptors de menutsGIRONA per formar part de la colla.

I després contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post.

Famílies! Quin és el número que us sol agradar més quan aneu al circ?

*Tens temps de participar en el sorteig fins al dijous 22 d’octubre a les 12 de la nit.

35 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *